Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Nesne Çizgiselleştirme ve Renklendirme Nasıl Yapılıyor?

Sezgindesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
grafikdersleri.net
Merhabalar Arkadaşlar;

BilgeAdam eğitimimi bitirdim ve Photoshop'tta artık ilerlemeye çalışıyorum. Bazı logolarda öyle objeler var ki çizgisel ya da renkselleştirilmiş, bunu nasıl yapacağımı araştırıyorum hep. Örnek;

Yukarıdaki resimdeki kadın sıfırdan çizilmiş te olabilir ufak ayarlar da verilmiş olabilir ancak nasıl yapıldığını merak ediyorum. Ya da bir örnek daha vermek gerekirse;

Yukarıdaki resimdeki kadın. Yani normalde bunları çiziyorlar ve çizim pahalı. Ancak bu logolar 10 TL'ye yapılan logolar. Nasıl yapılıyor? Eğer bunu öğrenirsem çok güzel loglar hazırlayabilirim diye umuyorum

victory1

🌱Yeni Üye🌱
çizim programları ile yapılır. photoshoplada yapılır ama. corel draw, illustrator programından birini öğrenmeni tavsiye ederim. eğer yeteneğin varsa bu programlarla çizebilirsin. ikinci göstermiş olduğun logoyu muhtemelen bi resim öğretmeni çizmiş yada o tip bi yetenek herkesin harcı değil yani :D

Sezgindesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
grafikdersleri.net
çizim programları ile yapılır. photoshoplada yapılır ama. corel draw, illustrator programından birini öğrenmeni tavsiye ederim. eğer yeteneğin varsa bu programlarla çizebilirsin. ikinci göstermiş olduğun logoyu muhtemelen bi resim öğretmeni çizmiş yada o tip bi yetenek herkesin harcı değil yani :D

Bu bir çizimmi yani :) Çizimin değeri nasıl 10 TL olur bende onu anlamıyorum açıkcası :)

sarp111

🌟Usta Tasarımcı🌟
dediği gibi arkadaşın doğru söylüyor illüstratörle çizim oldu

victory1

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım sadece sana satmıyorki adamlar 10 tlden dünya çapında 1000 kişiye satıyor.
bu resim corelle çizilmis mesela
https://www.baluart.net/UserFiles/Image/diseno_grafico/art161/autoCorelaPdf.jpg

ressamlık yeteneğin yok ise ve öyle fotoğraflar çizmek istiyorsan eğer corelin resmi vektörele çevirme eklentisi var onu kur sonra üzrinde oynama yaparak bişeyler elde edebilirsin bnm öyle bi çalışmam vardı bulursam buraya yüklerim

victory1

🌱Yeni Üye🌱
moda rehberim.net senin siten galiba daha dikkat çekici wp temaları war proje güzel ama bu temaylada fzla iş yapamazsın özelden ulaş bana sana tema önerilerim var...