Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Net Baskı

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Selamün Aleyküm,
Arkadaşlar internet üzerinden dijital baskılarımı reklamcıya gönderiyorum, reklamcının kullandığı Corel versiyonu 12, benim kullandığı versiyon 14'tür, gönderirken 12'ye çevirip gönderiyorum. Baskıdan sonra yazı renklerinde biraz matlık var, özellikle bazı renklerde(mavi-yeşil-sarı gibi) istedeğim canlı renkleri görmüyorum. Tasarımı gönderirken benim yapabileceğim ne olabilir? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Selamün Aleyküm,
Arkadaşlar internet üzerinden dijital baskılarımı reklamcıya gönderiyorum, reklamcının kullandığı Corel versiyonu 12, benim kullandığı versiyon 14'tür, gönderirken 12'ye çevirip gönderiyorum. Baskıdan sonra yazı renklerinde biraz matlık var, özellikle bazı renklerde(mavi-yeşil-sarı gibi) istedeğim canlı renkleri görmüyorum. Tasarımı gönderirken benim yapabileceğim ne olabilir? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

https://www.grafikerler.net/corel-d...en-dikkat-edilecek-bir-kac-ipucu-t112552.html

öncelikle bu başlığa bir bakın akabinde; tasarımı digital baskıya gönderirken nelere dikkat etmek gerekir?, neler önemlidir? sorunsuz bir digital baskı hazırlığı nasıl olur? bununla ilgili bir yazım paylaşacağım.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok sağol Murat abe, konuyla ilgili güzel açıklamalarınızı bekliyoruz.

Not : Yeni aklıma geldi, mesajlara alıntı yapıldığında, ilgili üyenin Gelen Posta'sına ileti olarak kaydediliyor, ve bu sebepten dolayı
posta çabuk doluyor, unutkanlık ve koşuşturma işin içine girince Gelen Posta Kutusu zamanında boşaltılmadığı için yeni gelen postalara ulaşılamıyor. Yani, Gelen Postalar, Posta Kutusunu bir nevi boşuna dolduruyor. Benim Önerim : Mesajlara alıntı yapılıp ve ilgili kayıtlı üye siteye giriş yaptığında mesaj bir sefere mahsus belirsin, ama "Gelen Posta" Kutusuna yansımasın, depolamasın. Bu site programına göre yapılabilirse, daha pratik ve kullanışlı bir uygulama olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme: