Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

New Star Omega-100 yardıma ihtiyacım var

barisyucel

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. :party: gelir gelmez de bir sorum olacak. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Gönüllü olarak çalıştığım bir dernekte New Star Omega-100 folyo kesme makinesi var, burada bununla ilgilenen bir arkadaş var, fakat o da burada kullana, kullana öğrenmiş, dolayısıyla sadece işine yarayacak kadarını biliyor.

Bu cihazın , cut 1-2-3-4 ve pen mode diye 5 farklı kesme ayarı var. Bu modlarda Step(hız), Ofset(bıçak) ve kağıt gramaj ayarı var.

Benim sorunum şu; Bütün ayarları yapıyorum, kes dediğimde step(hız) ayarı otomatik olarak 59' a geliyor bu da kesimde hata olmasına sebep oluyor. Cihazda arıza olduğunu sanmıyorum çünkü, test modundayken istediğim hızda kesim yapıyor.

Bu cihaz biraz eski fakat güzel işler çıkarıyor. Eğer bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi günler dilerim.

Benzer konular

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
1-2-3-4-5 için ayrı ayrı hız ayarı ve tüm ayarları save et.en son hangi ayarla kesmek istiyorsan numaralardan onu seç kaydettiğin hızda keser her defasında ayara gerek kalmaz.mesela bunlardan birini düşük basınç kesmek için ayarlarsın,düşük basınç keserkende o ayarı kaydettiğin numarayı seçersin bu kadar.sorunun cevabı ayarları kaydetmediğinden kaynaklanıyor

barisyucel

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim, sabah ilk işim tekrar deneyeceğim..

emr856

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba benimde newstar makina ile bir sorunum var

işi cas-mate'den makinaya yolluyorum fakat harfleri tamamlamıyor yarım bırakıyor yani başlangıç noktasından bitiş noktasına gelmesi gerekirken daha uzağında bırakıp diğerlerine geçiyor ve işin boyutuda farketmiyor.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bıçak ofset ayarların bozuk. Bu yüzden başlangıç ve bitiş noktaların birleşmiyor..

cebecii_mc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bendede omega 130 var ve bendede aynı sorun var acaba ayarlamasını nasıl yapabilirim

yardım edecek kimse yokmu arkadaşalr acil yardım