yoSa
👑Efsanevi Grafiker👑
paylaşmayın mümkünse tiksiniyorum... hani sağ tarafa odaklanmışsınız gibi bişey söylemişsiniz ben rahatsız olduğum kısmı anlattım zaten.. öyle görünüyorki sizde bilhassa oraya dikkat çekmişsiniz... ayrıca doğulu değilim ama oradaki insanların töre cinayetleri ve kan davaları haricinde ki ahlaki değerlerini taktir ediyorum ama sizi değil... bana tv deki müstehcen sahneleri savunmayın onların izlenecek bir yanı var mı ki bana onları anlatıyorsunuz ne izliyorum nede çocuğuma izletirim.artık insanların malesef yatak odalarına kadar girdiler...mahremiyet denen bişey vardı Allah razı olsun oda sanat adına kalktı... asıl sanattın adını kirletiyorlar bizde bunlara sanatçı diyoruz... ayrıca tanrıça vs. bizim kültürümüzün ürünlerimidir... söylemek istediğim bir başka şey insanlar cami yakınındaki o heykelden tahrik oldukları için değil bence çıplak bi figürde kendi kızlarının analarının kadınlarının uzuvlarının sergilenmesinden rahatsızlık duymuşturlar utanmıştırlar... sonra söylemek istediğim şeyde şu ben rahatsızlık duyuyorum utanıyorum ama siz maşallah utanmayı bırakın tahrik bile olmuyorsunuz yani ... yani iki uçtada değilsiniz utanmak ve tahrik olmak ama bunun bir ortasıda yoktur... ben güzel ortamda yetiştim ve kültürel değerlerimin ne olduğuna biliyorum ahlak ve din kavramlarınında ne olduğunu biliyorum... yazılarınızın tümünüde okudum .. sizde biraz size yazılanları okuyun ... kimse onun küresel ısınmayla alakalı olmadığını ama yamanmış gibi durduğunu belirtiyor... ismindende belli zaten neye dokunduğuna dikkat et... işte nereye odakladığınız biraz daha belli ya bunu siz yazıyorsunuz bana suç bulmayın...
lütfen bunlarla beni eş tutmayınız bir taşa bakıpta tahrik olacak bir insan değilim... bence siz şeytanla olan diyaloglarınızi gözden geçirmelisiniz... insanlar zerre kadar iyilik yaptığında da ,zerre kadar kötülük yaptığında da karşılığını görür... içinde bulunduğunuz yanlıştan hesaba çekildiğinizde diğer tarafta sizinle karşılaşmak istemem yüzünüzdeki pişmanlığı görmek dahi istemiyorum...
güneş gün ;Söylediklerimin tek kelimesini bile anlamamışsınız 10 cilt te yazsam, 10 bin örnekte versem boşa gidecek, İyi akşamlar...
shedesign ve covenantt yorumlarınız için tşkler...