Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Nikotin Tasarım Logo

tam3535

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.webnikotin.com
nikotinlogocalsmas.jpg

Bişeyler Yapmaya Çalıştım Bakalm Nasıl olmuş :)

Benzer konular

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Tebrikler Çok Hoş Olmuş...
Paylaşımlarınızın Devamını Dilerim...

tam3535

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.webnikotin.com
yorum yapan herkese teşekkür ederim . sitenin başlarından daha profesyonellerindende yorum almak isterim :)

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorum ozaman
analdığım kadarı ile bu logo sizin hoşunuza gitmiş ve övülmek istiyorsunuz

öncelikle nikotin ismi insanlarda merak uyandıracak yada vayy dedirtecek bir isim değil
sigaraya karşı olan bir müşteri sırf bu isimden dolayı size iş bile vermeyebilir

-bir yıldız kullanmışsınız bu yıldız başka anlamlara çekilebilir
buda gene bu simgeyi kullananları sevmeyen bir müşteriniz var
ise bu müşteriden de olabilirsiniz

-logonuzda kırmızı siyah 2 renk kullanmışsınız bu tamam ama kırmızı ve siyah renk geçişleri işinizi zorlaştırabilir her baskıyı film olarak yapmanız gerekir buda maliyeti arttırır.

-kullanılan N harfi ben N harfine bakınca acaba içinde başka bir harfde var mı diye düşündüm A ve V harflerini gördüm acaba sadece N mi Yoksa A ve V nin birleşiminden oluşan bir harf mi

-kırmızı şerit devam ederek nikotin yazısınıda içine alabilir bu şekilde logo ve isim bütünleşmiş olabilir bu

- yada kırmızı şerit sol tatafta olur ve bütün işler ordan sıfır kesilir bu da logoyu bütünler bu şekilde yarım kalmış

bunları göz ününde bulundurarak daha farklı çalışmalarda yapabilirsin

tam3535

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.webnikotin.com
yorum ozaman
analdığım kadarı ile bu logo sizin hoşunuza gitmiş ve övülmek istiyorsunuz

öncelikle nikotin ismi insanlarda merak uyandıracak yada vayy dedirtecek bir isim değil
sigaraya karşı olan bir müşteri sırf bu isimden dolayı size iş bile vermeyebilir

-bir yıldız kullanmışsınız bu yıldız başka anlamlara çekilebilir
buda gene bu simgeyi kullananları sevmeyen bir müşteriniz var
ise bu müşteriden de olabilirsiniz

-logonuzda kırmızı siyah 2 renk kullanmışsınız bu tamam ama kırmızı ve siyah renk geçişleri işinizi zorlaştırabilir her baskıyı film olarak yapmanız gerekir buda maliyeti arttırır.

-kullanılan N harfi ben N harfine bakınca acaba içinde başka bir harfde var mı diye düşündüm A ve V harflerini gördüm acaba sadece N mi Yoksa A ve V nin birleşiminden oluşan bir harf mi

-kırmızı şerit devam ederek nikotin yazısınıda içine alabilir bu şekilde logo ve isim bütünleşmiş olabilir bu

- yada kırmızı şerit sol tatafta olur ve bütün işler ordan sıfır kesilir bu da logoyu bütünler bu şekilde yarım kalmış

bunları göz ününde bulundurarak daha farklı çalışmalarda yapabilirsin

Öncelikle Şöle söliyim... Benim Amacım Övülmek Değil , Bir logo Yapılmış ve Emeğe saygı olarak herkesin beklediği gibi ufak bir yorum beklemek . Bu isim meselesine gelirsek nikotin sadece sigarada bulunan birşey değildir ve sigarayla alakası yoktur.. nikotin bagımlılık yapan birşey oldugu için ben bu ismi istedim . +Ben Matbaa işleri değil daha çok internet işleriyle uğraşıyorum ... sizin neden bukadar ağır ve küçük düşürücü yorum yaptığınızıda anlamış değilim . SAYGILAR.

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
övülmek istiyorsunuz dan sonra :) koymadım bu şakaydı yanlış anlaşıldım

küçük düşürmek ve aşağılamak benim haddime değil
yaptığım yorumlara gelince sakin kafa ile tekrar okursanız tamamen gördüğümü
yazdım
ilk iki satırı şaka olarak algılatabilseydim size
aşağıdaki cümlelerde kırcı hiç bir cümle sarf etmedim

eğer bu yorumumdan dolayı sizi kırdıysam bu bidaha olmaz
bir :) işareti için sizi kırma istemezdim