Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

nil <3 (2. çalışmam)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
gayet güzel bir çalışma olmuş özellikle yüzü oldukça gerçekci çizmişsin tebrikler

Mertkan TEKİN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bencede gayet güzel bir çalışma olmuş özellikle siyah hakimliği çok etkiledi beni

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
İkinci çalışmaya göre çok çok iyi Sibel. Ufak tefek hatalar dışında gayet güzel olmuş. Ben sorunlu yerleri işareteledim canım. Oralarda düzeltme yaparsan çok daha iyi olur.
1- Kaştaki çıkıntılığı düzeltmelisin.
2- Boyun bölgesinde siyah bir çıkıntılık var onu anlayamadım ne olduğunu. Eğer elbisenin askısı ise boynun sonuna kadar tamamlaman gerekir.
3-Elbisenin kol kısmı çok girintili çıkıntılı olmuş. Onuda daha düze çizmelisin.EĞER katlanmadan dolayı ise bunlar elbisenin o bölgelerine gölge vererek kıvrımları belli etmelisin.
4- Sana bir püf nokta Enseyi çizdiğin zaman oraya biraz gölge ve blur gussian blur vererek yumuşatmalısın.
5- Kirpikleri çizmeyi unutmuşsun :)

nil.jpg

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
İkinci çalışmaya göre çok çok iyi Sibel. Ufak tefek hatalar dışında gayet güzel olmuş. Ben sorunlu yerleri işareteledim canım. Oralarda düzeltme yaparsan çok daha iyi olur.
1- Kaştaki çıkıntılığı düzeltmelisin.
2- Boyun bölgesinde siyah bir çıkıntılık var onu anlayamadım ne olduğunu. Eğer elbisenin askısı ise boynun sonuna kadar tamamlaman gerekir.
3-Elbisenin kol kısmı çok girintili çıkıntılı olmuş. Onuda daha düze çizmelisin.EĞER katlanmadan dolayı ise bunlar elbisenin o bölgelerine gölge vererek kıvrımları belli etmelisin.
4- Sana bir püf nokta Enseyi çizdiğin zaman oraya biraz gölge ve blur gussian blur vererek yumuşatmalısın.
5- Kirpikleri çizmeyi unutmuşsun :)

nil.jpg

Fatoş ablaya kaıtlıyorum.Baya eksik var eksiklermi düzeltirsen başarılı bir çalışma olur,eline sağlık

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Sibelcim detaylara yorum yapmadan önce kesinlikle geçişleri yumaşatıp işi yeniden yüklemelisin..Örneğin; Saçla yüzün birleştiği yerler..Emin ol çok şey farkedicek :) genel olarak anatomi ve yüz hatları olarak çok hoş olmuş..ellerine sağlık..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben nilden çok Nurseli İdiz siması görmekteyim?? Ve tasvsiyem çok keskin olarak sivrelen tüm hatlara ufak rötuşlarla yumuşatmaya girmendir..Yinede tebrik ederim sabır isteyen bir çalışma.

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
evt bende farkındayım detayları yumuşatmam gerek... omuzdaki siyah uzun çizgi elbisede vardı
yorum ve önerileriniz benm gelşmemi sağlıcak onun için yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim:kiss1: