Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Nizami Obje Aralığı

GhoStRoCkeR

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Bu Resimdeki Olayı Nasıl Yapabilirim ? Gördüğünüz Gibi Şekil Araları Eşit Değil ve Nizami Değil. Ben Bunu Nizami Olarak Elle Değilde Otomatik Olarak Yerleştirmek İstiyorum Bunu Nasıl Yapabılırım ? Yada Objenın Birtanesini Bir Dairenin İçine Nizami Şekilde Nasıl Yerleştiririm Bunu Söyleyebilecek BirisiVar mı ?

Illustratorde YapmayıBılen Varsa Oda Kabulumdur Ama Oncelık Corel OlursaSEvınırım

7656.jpg

Benzer konular

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar Bu Resimdeki Olayı Nasıl Yapabilirim ? Gördüğünüz Gibi Şekil Araları Eşit Değil ve Nizami Değil. Ben Bunu Nizami Olarak Elle Değilde Otomatik Olarak Yerleştirmek İstiyorum Bunu Nasıl Yapabılırım ? Yada Objenın Birtanesini Bir Dairenin İçine Nizami Şekilde Nasıl Yerleştiririm Bunu Söyleyebilecek BirisiVar mı ?

Illustratorde YapmayıBılen Varsa Oda Kabulumdur Ama Oncelık Corel OlursaSEvınırım

7656.jpg

Led Tools macro 'su ile bunun gibi ve bundan daha karmaşık şekillerin içine, objeleri çok rahat ve ölçekli olarak yerleştirebilirsin.
google 'den bir arama "Ledtools macro" diye ...
faydalı olması dileğiyle...

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu kadar basit şeyler iiçinde macro falan düşümeyin arkadaşalar. İlk olarak tekli spiral oluşturuz. Daha sonra dizilesini istediğimiz şekli oluşturuz. Blend yaparız ardından new path ile ilk yaptığımız spiral e yerleştiriz.

GhoStRoCkeR

🌱Yeni Üye🌱
Led Tools macro 'su ile bunun gibi ve bundan daha karmaşık şekillerin içine, objeleri çok rahat ve ölçekli olarak yerleştirebilirsin.
google 'den bir arama "Ledtools macro" diye ...
faydalı olması dileğiyle...

Ah birde free versiyonu olsaydı :) teşekkürler yinede.

bu kadar basit şeyler iiçinde macro falan düşümeyin arkadaşalar. İlk olarak tekli spiral oluşturuz. Daha sonra dizilesini istediğimiz şekli oluşturuz. Blend yaparız ardından new path ile ilk yaptığımız spiral e yerleştiriz.

Bu şekilde olmuyor. Çünkü ilk objeyle son objenin açıları farklı. Bu yüzden blend yapıldığında farklı biçimlerde yerleştiriyor.

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
iyideblend opsiyonda altta çıkan iki özelliği katif edip daha sonra sırayla yerleşecek olana nesneleride kendi içinde döndürürüseniz o aralığı kendisi otomatik ayarlar