Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

No tasarım...

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir “İlk Önce Öncelikler” Projesi

Tasarım kendi ile savaş içinde. Bize tasarımın sonuçları bulmak için olduğu öğretildi. Ama bu sonuçların başarıları oldukça dar bir açıyla yargılandı. Değerler mi değişti ki biz kendimizi çözdüklerimizden çok daha büyük sorunlar içinde bulduk?
Artık önceliklerin radikal şekilde değişme zamanı geldi. İnsanlık tarihinin en zorlu mücadelelirnden biriyle karşı karşıyayız. Bunlar gerçek hedefler; bizim sorun çözme yeteneklerimize layık, müdahalemize açık sorunlar. Ancak bu sorunlarla yüzleşecek olanların altında toplanacağı bir sembol yok. Sizi küresel yurttaşlığı temsil eden – dilden ve eskimiş klişelerden uzak – bir bayrak yaratmaya davet ediyoruz. Gurur ve bağlılık yaratacak bir sembol; bir çantada taşınacak, bir kapıda duracak ya da bir bayrak direğinde dalgalanacak. Gelişen bu hayati işbirliğine bağlı herkesin sahiplenebileceği bir sembol. Sizi dünyanın kaderinde bir rol oynayabilecek bir tasarım yapmaya davet ediyoruz.

Başvurular tanınmış bir grup tasarımcının oluşturduğu bir panel tarafından değerlendirilecek, Adbusters ve destekçi diğer yayın kurumlarında yayımlanacak. Kazanan bayrak, derhal üretime geçirelecek ve dünya vatandaşları için kullanıma sunulacak.

Son Başvuru Tarihi : 1 Kasım 2008.
Jüri Üyeleri: Jonathan Barnbrook, Michael Beirut, Vince Frost, Steven Heller, Kalle Lasn, Rick Poynor and Dmitri Siegel.
Katılım Koşulları: 668x414 pxl. Maksimum 800 kb olmak zorundadır. Buşvuru adlandırması “mailadresi_işinadı.jpg” biçiminde olmalıdır.

Başvuru Adresi: Submit Your Entry | Adbusters Culturejammer Headquarters
Adbusters Culturejammer Headquarters | Journal of the mental environment

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Ben bu tip birşey yolladım ama, sanıyorum çok standart a uygun değil, neyse birşeyler yapıp katılmış olmak da güzel diye düşündüm..

wcstw.png

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
ellerine saglık kardes...
bende daha zaman var diye uzerinde calısmaya hic baslayamadım,bu aralar işlerim yogun...
yarın birgun baslyıp buraya atıcam inşallah.

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Aslında bu tip yarışmalara katılıp kendimizi geliştirmemiz gerekir.Derece yapıp yapamız fazla önemli değil.

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aslında bu tip yarışmalara katılıp kendimizi geliştirmemiz gerekir.Derece yapıp yapamız fazla önemli değil.

bende sırf bu yuzden ekledim,inşallah daha fazla katılım olur...

Arkadaslar yapmıs oldugum logo daha gondermedim yarısmaya,öneri ve goruslerinizi alayım...

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
fırsat olsa bişiler yapıcamda :S iş güç boğuyor artık:S takip edicem çalışmaları ama

edaylagrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ermajans.com
arkadaşlar ben bu yarışmaya katılmak istiyorum. araştırmamıda yaptım ama açıkcası tam olarak ne istendiği anlayamadım. benm bulduğum sayfalarda web sitesi yapılacak diye bişiler buldum. ödüller farklı bi arkadaşım başka bişi anlamış onda ödüller farklı bana tam olarak açıklayıcı bilgiyi bulabileceğim linki verirseniz sevinirim. baygölgenin verdiği link bende açılmadı. yardımcı olursnız sevinirim.