nokia n 95
g.ecglr Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 28 Eki 2008 Mesajlar 5,633 Tepkime puanı 124 Yaş 37 8 Haz 2009 #1 nokia n 95
lovies ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 9 Mar 2009 Mesajlar 1,789 Tepkime puanı 40 Web sitesi www.ilkeroztuna.com 8 Haz 2009 #2 Özellik olarak iyi ama gel gelelim kabalığı benim hoşuma gitmiyor İphone'yi tercih ederim teşekkürler esra
Özellik olarak iyi ama gel gelelim kabalığı benim hoşuma gitmiyor İphone'yi tercih ederim teşekkürler esra
g.ecglr Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 28 Eki 2008 Mesajlar 5,633 Tepkime puanı 124 Yaş 37 10 Haz 2009 #3 lovies' Alıntı: Özellik olarak iyi ama gel gelelim kabalığı benim hoşuma gitmiyor İphone'yi tercih ederim teşekkürler esra Genişletmek için tıkla ... Ben halla tek Gee li takozları tercih ediyorum Kim me derse desin bunlar daha sağlam
lovies' Alıntı: Özellik olarak iyi ama gel gelelim kabalığı benim hoşuma gitmiyor İphone'yi tercih ederim teşekkürler esra Genişletmek için tıkla ... Ben halla tek Gee li takozları tercih ediyorum Kim me derse desin bunlar daha sağlam