Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Nokta Boya Logo Tasarımı

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar boya firmasına yaptığım logo çalışmasını sizlerle paylaşmak istiyorum. Düşüncelerinizi ve eklemek istediklerinizi uygulamak üzer sizleri bekliyorum...

noktalogoot2.jpg

Benzer konular

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmaların güzel olmuş ancak boya firması ile pek alakalı görmedim.fontlardan boya damlıyormuş gibi birşeyler kullanmayı yada o harfini boya damlası gibi kullanmayı düşünebilirsin bence.yada boya sıçramış gibi bir görünüm verip üzerine nokta boya yazabilirsin.renklerde de mavi tonları hoş durabilir.kolay gelsin.

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Bence 4.Çalışma bir boya firması için yeterli..Bu çalışmayı biraz daha geliştirebilirsiniz.

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
bana 1. çalışma daha çekici,alımlı,sade geldi diğerlerine göre.
emeğinize sağlık
iyi çalışmalar dilerim

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
ali bey tam üzerine bastınız :) firma yetkilisi onun üzerinde değişiklikler yapalım dedi :) düşünceleriniz için tşkler

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
3 iyi olmuş bence o yuvarlağı kaldır ordan

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1 ve 3 arasında kaldım ama 1 sanki daha tatlı daha cıvıl cıvıl geldi bana.Ancak harfler ve zemşn arasında renk bakımından çok yakınlıklar var.Matbu evrak basımı, tabela, afiş gibi işlerde okunma kolaylığı açısından aksaklıklar çıkarabilir. zemin ve yazıları ayırıcı kontür kullanabilirsin.Yada zıt renkleri deneyebilirsin.İyi çalışmalar.

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
eyvallah arkadaşlar

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende 1. çalışmayı çok beğendim ama gözümü bişey rahatsız etti ama ne olduğunu daha henüz bulamadım belki farklı fontlarla bide denesen güsel olur ellerine sağlık

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
tşkler ayşegül hanım