esinlenmek, yada kopyalamak bunlar değilde bence FONT seçimi biraz yanlış gibi geldi onurgeckin ve Guwencin arkadaşımızında ufaktan değindiği olayı söleyeceğim.
Firma sektörü elektirk olnuca (isim bile bence yanlış) yazı karakterleri ve kullanılan şekiller sanki elektriksel bişiler olsa dahamı iyi olurdu diye düşündüm.
Fakat önemli olan bir şeyi tasarlamak, var etmekten daha ziyade onu pazarlaya bilmektir bence
ki arkadaş sanırım satışı yapmış bile. arçelik in yeni logosu neye benziyor böğğğğ diyen onlarca tasarımcı tanırım ama satışı yapan ikna etmesinide bilmiş bence
aynı durum aidata bilgisayarda benim gözümün önünde yaşandı, iyi bir paraya satılan logolarının (yazı karakterinin) kendileri tarafından elle cizilerek yapıldığını iddia eden ve bunu iyi bir paraya satan reklam firmasına ben 3 günde kullanılan fontu (adidas) internetten indirip göstermiştim. Sonuç değişmedi gerçi satış gerçekleşmişti.
Sonuç olarak eleştiriler yol gösterici ve yapıcı olmalı. Beğenilmese de aşağılamadan eleştiri yapılabileceği kanaatindeyim.
eline emeğine sağlık...
Saygılarımla...