Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

O

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
Photoshop cs3 +uc logic tablet
adamm.jpg

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmanız güzel de, konu başlığı uygun değil.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
teşekkürler namesteee.
Mehmet Bey "O"(işaret zamiri)olarak açmak istedim ama eğer kurallara aykırıysa düzeltilmesini rica ederim.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Sanırım referans kullanmadın. Boynu biraz kalın gibi geldi bana. Onun dışında güzel olmuş eline sağlık :)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Eline sağlık karantina güzel görünüyor ama arka fon matsa önde duran adamın daha net ve ayrıntılı olması daha güzel olurdu başarılı olmuş emeğine sağlık.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
kusursuz olmuş tek kelime ile harika eline sağlık

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık adam fazla flu olmuş ancak dövmeleri tam tersi orda bir tezat var onun dışında güzel kolay gelsin..

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
eline sağlık. Lakin çalışmalarında ortak bir sıkıntı olan fluluk olayını çözüme hala ulaştırmamışsın. Aslında flu olması çok rahatsız edici değil lakin bir netlik noktası belirlemelisin. ünlü çizerleri incelersen onlarında çalışmalarında fluluk vardır ama dikkat çektikleri bir bölüm vardır ve orası nettir. İkinci sorun ise kılıçta. Kılıç yan olmuş. bir ikincisi kılıcın kabzası omuzun önüne o şekilde gelirse diğer kol o kılıcın ucunu o şeklde tutamaz. sitersen bunu evde bir sopayı o şekilde tutarak bir dene. eğer kılıcın kabzasını omuzun önüne getirmeseydinde direk omuza paralel uzatsaydın ozamanda kabzayı tutan kolun konumu ucunu tutan kolla yanı şeklde olmalıydı. Orda anatomik bir sorun var. ama emin ol gittikçe daha iyiye gidiyorsun. başarılarının devamını dilerim.

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerde anatomik hatalar var çok değil ama yinede var soldaki elde kılıç elin alt kısmında içinden geçmiş gibi birde göğüs üstündeki dövme hallediğinde daha harika bi çalışma olucak ki şuanda bile harika.dövme biraz belirginleşse daha iyi olur gibi şuan sanki kömür parçasıyla çizilmiş gibi duruyor.tebrik ediyorum bize göre sol modele göre sağ kol anatomi çok güzel biraz abartılmış gibi ama abartı her zaman kötü değildir yinede çalışmayı fazla bozmamış:)
tebrik ediyorum emeğiniz ve yeteneğiniz için:)

başarılar:)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
derya ellerine sağlık.oldukça ilerledi ve ilerliyor çalışmaların tebrik ederim.gözüme takılan birkaç şey var onları düzeltmelisin bence.çok bulanıklık var genelinde aslında daha az yerde kalsaydı bulanıklık daha dikkat çekici olabilirdi.ayrıca kılıca verilen yanlış gölgeden kılıç sanki boynunun arkasından öne doğru bükülmüş gibi duruyor.siyah gölgesini diğer ucuna doğru altından incelterek uzatırsan düzelecek gibi.saçlar ve yüzü çok güzel olmuş.dövmeler özellikle göğüs kısmındaki daha net olmalıydı gibi.kısa sürede ve yoğunluğunun arasında uğraşak çizdiğini biliyorum ama biraz daha ayrıntıya girersen çok daha güzel şeyler çıkarırsın.kolay gelsin

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Başarılı olmuş emeğine sağlık..

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
serüvenist değerli yorumun için teşekkürler.Desen becerisi konusunda senin kadar yetenkli olmadığımdan adamın elleri biraz elf eli gibi olabilir:)flu konusunu aşcam inşallah:)çeçenmilis teşekkür ederim.

aslı,kılıç konusunda haklısın :(teşekkür ederim yorumun için:)valla işten gelir gelmez inan yemek bile yemeden küçük çocuklar gibi tabletin başına koşuyorum rüyamda zaten hep grafikerler.net i görüyorum yorumları sanırım biraz mola vermem lazım:)

damla1 teşekkür ederim:)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hoş bir çalışma olmuş, ellerine sağlık Derya.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
bana kılıcın ucu biraz daha keskin durmalı gibi geldi
onun dışında güzel bir çalışma eline sağlık

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışma güzel olmuş kılıç biraz yamuk gibi geldi bana başarılar...