Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Obje Ölçü Şekli

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar Herkese Selamlar, Sevgiler,
Arkadaşlar görselde görüldüğü gibi ilgili objenin yatay-dikey ölçüleri görünüyor, burdaki ölçüler cm ve mm olarak yapılabilir mi? yani, ölçülere elle müdahalle etmeden, objeyle oynarken, yatay 18,853 ile dikey 5,824 olan ölçüler 18,8 ile 5,8 şeklinde yapılabilir mi?, yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

ads305zu.png

Benzer konular

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Sayfada cetvele çift tıkla, açılan pencerede orta bölümde Units olarak göreceksin, ordaki milimeters bölümünü cantimeters olarak değiştirirsen boyutlandırmayı santimetre cinsinden görürsün.
Yada ölöüleri küsüratlı değilde istediğin değerlerde boytlandırmak istiyorsan oradaki hücrelere istediğin değerleri girmelisin, en boy oranının kilitli olmaması lazım.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Erkal bey yanıtınız için çok teşekkür ediyorum, şu an çalıştığım yerde Corel Draw yok, eve gidince deneyecem, yalnız şöyle bir durum var, her yeni Corel Draw açıldığında bu ayar şekli geçerli olsun. Tekrar teşekkür eder, hayırlı işler diliyorum.

Not : Sayfa boyutunu istenilen "cm-mm" biçiminde yapmışm.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
Erkal bey yanıtınız için çok teşekkür ediyorum, şu an çalıştığım yerde Corel Draw yok, eve gidince deneyecem, yalnız şöyle bir durum var, her yeni Corel Draw açıldığında bu ayar şekli geçerli olsun. Tekrar teşekkür eder, hayırlı işler diliyorum.

Not : Sayfa boyutunu istenilen "cm-mm" biçiminde yapmışm.

ayarları yaptıktan sonra tools menüsüne gelipde save settings as default yaparsan ayarlar varsayılan olarak kaydedilecektir