Bi de benim vizörden bakalım şu Konya'ya :)
vasili_zaitzev 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 10 Ağu 2009 Mesajlar 708 Tepkime puanı 13 19 Ara 2011 #1 Bi de benim vizörden bakalım şu Konya'ya
UkeLa_ChoCuK 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 388 Tepkime puanı 19 Web sitesi www.facebook.com 19 Ara 2011 #2 Eline sağlık, Konyamızdan gayet hoş kareler yakalamışsın
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 19 Ara 2011 #3 3-6-7'yi beğendim, kadrajınıza sağlık..
kurbaa 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 17 Kas 2008 Mesajlar 909 Tepkime puanı 87 Yaş 36 19 Ara 2011 #4 Benim memleketimmmm Çook hoş kareler, ellerinize sağlık... 2. çook beğendim ama rengi soluk mu sanki?
Benim memleketimmmm Çook hoş kareler, ellerinize sağlık... 2. çook beğendim ama rengi soluk mu sanki?
vasili_zaitzev 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 10 Ağu 2009 Mesajlar 708 Tepkime puanı 13 19 Ara 2011 #5 UkeLa_ChoCuK' Alıntı: Eline sağlık, Konyamızdan gayet hoş kareler yakalamışsın Genişletmek için tıkla ... Eyw şehir güzel olunca işim zor olmadı Value' Alıntı: 3-6-7'yi beğendim, kadrajınıza sağlık.. Genişletmek için tıkla ... Eyw sizinde gözlerinize sağlık kurbaa' Alıntı: Benim memleketimmmm Çook hoş kareler, ellerinize sağlık... 2. çook beğendim ama rengi soluk mu sanki? Genişletmek için tıkla ... 2. konusunda haklısın biraz konstrat verebilirdim
UkeLa_ChoCuK' Alıntı: Eline sağlık, Konyamızdan gayet hoş kareler yakalamışsın Genişletmek için tıkla ... Eyw şehir güzel olunca işim zor olmadı Value' Alıntı: 3-6-7'yi beğendim, kadrajınıza sağlık.. Genişletmek için tıkla ... Eyw sizinde gözlerinize sağlık kurbaa' Alıntı: Benim memleketimmmm Çook hoş kareler, ellerinize sağlık... 2. çook beğendim ama rengi soluk mu sanki? Genişletmek için tıkla ... 2. konusunda haklısın biraz konstrat verebilirdim
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 19 Ara 2011 #6 Çekimler için emeğinize sağlık. Ancak gece çekimine yazık etmişsiniz. O açıdan öyle güzel bir kare yakalamış ve pozlama süresini uzun tutmamışsınız.
Çekimler için emeğinize sağlık. Ancak gece çekimine yazık etmişsiniz. O açıdan öyle güzel bir kare yakalamış ve pozlama süresini uzun tutmamışsınız.
vasili_zaitzev 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 10 Ağu 2009 Mesajlar 708 Tepkime puanı 13 20 Ara 2011 #7 Nihat BAYSAL' Alıntı: Çekimler için emeğinize sağlık. Ancak gece çekimine yazık etmişsiniz. O açıdan öyle güzel bir kare yakalamış ve pozlama süresini uzun tutmamışsınız. Genişletmek için tıkla ... Eyw üstad tekrar orjinaline de baktım haklısın sanırm
Nihat BAYSAL' Alıntı: Çekimler için emeğinize sağlık. Ancak gece çekimine yazık etmişsiniz. O açıdan öyle güzel bir kare yakalamış ve pozlama süresini uzun tutmamışsınız. Genişletmek için tıkla ... Eyw üstad tekrar orjinaline de baktım haklısın sanırm