Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

objeyi eşit parçalarda bölmek

mailadresilazim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar bi font var bunu create outlines dedim sonra bunu parçalamak istiyorum ama düzgün şekillerde veya herhangi birşeyi üzerine koydugumda arkadaki objenin silinmesi maskeleme yapın diceksiniz denedim ama hepsi yok oluyor bilen bir anlatabilirmi

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
çok özür dilerek söylüyorum ama sorunuz kendiniz anladınız mı?

eşit parçalarda bölmek?

bir yazınız var o yazı horizontal olarak bölmek mı istiyorsunuz? sorunuz daha net yada görel ekleyerek anlatabilirmisiniz?

mailadresilazim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şöyle anlatyım LOGO ismimiz var bunu Izgara gibi bölmek istiyorum yani L harfi kare kare olacak

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
iyi o zamannn...

Bu efect için BOLD font kullanmalısınız (ama tabiki istediğiniz font kullanabilirsiniz)

tam olarak nasıl bir izgara yapmak istiyorsunuz yeni tartışılır bir konu.. bir örnek gösteriyim..gerisi size kaldı...

yazı yazdıktan sonra Create Outline ediyoruz... daha sonra ''izgara'' aracı alıyoruz (raaç paletinde solda olan 4. şekil üzerine maus ile tutarak çıkan menüden Restangulare Grid Tool alıyoruz) L harfi üzerine izgara yerleştiriyoruz... iki obje birden seçiyoruz (izgara ve L) daha sonra Window - Pathsfinder paletinde Divide özeliği seçiyoruz... Object - Undgroup .. daha sonra aynı şekilde istediğiniz izgara yapabilirsiniz....

mailadresilazim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tesekkurler hemen deniyecegim :)

son bir soru daha peki bu objeleri nasıl uzaklastırıcaz tek tek mi hepsini :)

Moderatör tarafında düzenlendi: