Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
elinize sağlık, üzerinde biraz daha oynamak lazım bence. birinci logo daha hoş. ama İ harfinin noktası eksik kalmış. ayrıca OD yazısı logo geneline göre çok ince kalmış. dizayn yazısı onu çok bastırmış, orantılı değil. ikinci logoda ise arkadaki fon silik kalmış, kullanmanıza gerek bile yok bence. iyi çalışmalar...
evt bizim arkadaşta dedi aynısını ama ben bunun bi değişini internette görmüştüm ve biraz üstünde değişiklik yaparak benzetmeye çalıştım ama tam olmadı galiba ilk defa bi logo yapıyorum aslında ben grafiker bile değilim sadece bu tür işlere merakım var yorumlarınız için çok teşekkürler
yani bi nevi kopya gibi birşey oldu galiba ama internette ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti bende hiç logo yapmamıştım hadi bunun gibi birşeyler yapyım dedim
yani bi nevi kopya gibi birşey oldu galiba ama internette ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti bende hiç logo yapmamıştım hadi bunun gibi birşeyler yapyım dedim
Bu logo tanımına hiç uymadı logo yapıldığı isme özeldir,kopyası diye bişey olmaz,özenilecek bir şey varsada yaratıcı fikirleri izlemek ve bunun gibi sektörde rastlamadığımız kendi fkirlerimiz doğrultusunda işler çıkmalıdırki hem özel olsun hemde logoyu çalışan kişinin yaratıcılığını ortaya koysun,kopya çekmekten çok siz fikir üretin.
ilk söylediklerinden sonra dehşete düşmemi "grafiker değilim" kelimeleri engelledi. ozaman sorun yok diyebilirim bende eğer grafiker değilsen ve gördüğün bi logoya benzetmeye çalıştıysan gayet güzel olmuş ellerine emeğine sağlık bu hevesini doğru yonde kullanmanı tavsiye ederim daha çok araştırarak kopya veya benzetmelerle değil özgün çalışmalarla uğraşarak ve kendini geliştirerek kendini geliştirmen çok daha sağlıklı olacaktır.
yaw bu logoyu hiç biryerde kullanılmayacak yani bende hiç logo yapmadığım için aklıma birşey gelmiyor 1 saat oturuyorum gelmiyor bende diğer logoları inceliyorum onlardan birşeylere görüyorum bende onlar gibi tabi biraz değişiklik yaparak yapmaya çalışıyorum
yaw bu logoyu hiç biryerde kullanılmayacak yani bende hiç logo yapmadığım için aklıma birşey gelmiyor 1 saat oturuyorum gelmiyor bende diğer logoları inceliyorum onlardan birşeylere görüyorum bende onlar gibi tabi biraz değişiklik yaparak yapmaya çalışıyorum