Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

od dizayn :)

osmandilbaz

🌱Yeni Üye🌱
buda benden bi od dizayn logosu

74928071.jpg

odlogonew.jpg

hangi çalışma daha hoş gözüküyor

Benzer konular

beykozlu1908

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence ikiside güzel ama üstteki bana daha bi güzel geldi:)

ivan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet Üst taraftaki biraz daha kibar ve güzel eline sağlık

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
sanırsam birisi kurumsal diğeri web için kalemi biraz daha sadeleştirebilirsek saha güzel olacaktır

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
elinize sağlık, üzerinde biraz daha oynamak lazım bence. birinci logo daha hoş. ama İ harfinin noktası eksik kalmış. ayrıca OD yazısı logo geneline göre çok ince kalmış. dizayn yazısı onu çok bastırmış, orantılı değil. ikinci logoda ise arkadaki fon silik kalmış, kullanmanıza gerek bile yok bence.
iyi çalışmalar...

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
1. çalışma gerçekten şık ve renk uyumuda güzel emeğinize sağlık

Prenses Keriman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk yaptığınız (1) çalışma daha güzel. Emeğinize sağlık.

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sanki aaalogo programında hazır kalıpların birleştirilmesiyle hızlıca hazırlanmış bir logo gibi duruyor. yine de emeğe saygı. iyi çalışmalar

osmandilbaz

🌱Yeni Üye🌱
evt bizim arkadaşta dedi aynısını ama ben bunun bi değişini internette görmüştüm ve biraz üstünde değişiklik yaparak benzetmeye çalıştım ama tam olmadı galiba ilk defa bi logo yapıyorum aslında ben grafiker bile değilim sadece bu tür işlere merakım var yorumlarınız için çok teşekkürler

osmandilbaz

🌱Yeni Üye🌱
yani bi nevi kopya gibi birşey oldu galiba :D ama internette ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti bende hiç logo yapmamıştım hadi bunun gibi birşeyler yapyım dedim

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
yani bi nevi kopya gibi birşey oldu galiba :D ama internette ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti bende hiç logo yapmamıştım hadi bunun gibi birşeyler yapyım dedim

Hoşuma gitmişti bende yaptım,bir nevi kopya :)

Bu logo tanımına hiç uymadı logo yapıldığı isme özeldir,kopyası diye bişey olmaz,özenilecek bir şey varsada yaratıcı fikirleri izlemek ve bunun gibi sektörde rastlamadığımız kendi fkirlerimiz doğrultusunda işler çıkmalıdırki hem özel olsun hemde logoyu çalışan kişinin yaratıcılığını ortaya koysun,kopya çekmekten çok siz fikir üretin.

Kolay gelsin...

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk söylediklerinden sonra dehşete düşmemi "grafiker değilim" kelimeleri engelledi. ozaman sorun yok diyebilirim bende eğer grafiker değilsen ve gördüğün bi logoya benzetmeye çalıştıysan gayet güzel olmuş ellerine emeğine sağlık bu hevesini doğru yonde kullanmanı tavsiye ederim daha çok araştırarak kopya veya benzetmelerle değil özgün çalışmalarla uğraşarak ve kendini geliştirerek kendini geliştirmen çok daha sağlıklı olacaktır.

oktasarim

🌱Yeni Üye🌱
aaa logo creater la yapmışsın sanırım..ama helal olsun güzel çalışma

yesos

🌱Yeni Üye🌱
ilk logoda ki "i" harfinin Noktasını "Od" ile birleştirme fikri güzel bence..

osmandilbaz

🌱Yeni Üye🌱
yaw bu logoyu hiç biryerde kullanılmayacak yani bende hiç logo yapmadığım için aklıma birşey gelmiyor 1 saat oturuyorum gelmiyor bende diğer logoları inceliyorum onlardan birşeylere görüyorum bende onlar gibi tabi biraz değişiklik yaparak yapmaya çalışıyorum

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
yaw bu logoyu hiç biryerde kullanılmayacak yani bende hiç logo yapmadığım için aklıma birşey gelmiyor 1 saat oturuyorum gelmiyor bende diğer logoları inceliyorum onlardan birşeylere görüyorum bende onlar gibi tabi biraz değişiklik yaparak yapmaya çalışıyorum

sakin ol sinirlenme köt şeyler soylenmiyor sadece bu işe hevesin varsa dha ççok araştırıp gelştirmelisin kendini:)