Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ödev : Afiş

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
Merhaba Abilerim Okuldan Herhangibi Boş Afiş Yapmamızı İstediler ve Bende Bunu Yaptım Sizce Bi Eksiklik Varmı

afi35101hv4.jpg

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
okuldan boş afiş istediler :/ allah allah oldukça garip
Eksiğiniz var mı? Oldukça düşündürücü bir soru. Onu bu durumda bu ödevi veren öğretmeninize sormalısınız. Ya afiş unsurlarını bilmiyor öğretmeniniz yada siz algılayamadınız

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
bizden boş afiş yapın dedi bende yaptım bunu üzerinde fazla uraşmadım not almıycam için sizce nasıl olmuş peki ?

nuriQocca

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
afiş'in başlıca amacı boş olmamasıdır ama afişe fon olarak kullanılacak sanırım..
üzerinde ki yazılar ve görsellerle kitlelere mesaj ileteceğinden ne yorum yazsak boş bence..

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
sanırım boş afiş konusunda aklıma zemin tasarımı geliyor ama anlamıyoruz maaselef yorumsuz :(

Mehmet Utku DİLER

🌟Usta Tasarımcı🌟
bknz : Afiş
Ya da
Google linkini kullanarak afiş yazıp kelime anlamına bir bakınız...
Afiş boş olmaz... Boşsa afiş denmez...

arzbaser

🌱Yeni Üye🌱
En büyük yanlış bence öğretmeninizin. Nasıl yani boş afiş çalışması. Hem boş hem de afiş. Anlamak mümkün değil gerçekten. Nasıl bir brief bu. En azından bir konu verilip zemin hazırlamanızı isteyebilirdi. Konusu bile olmayan boş bir afiş hazırlayın demek zamanınızı boşa harcamaktır. Hata sizde değil.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanı nota dönüştürmek istiyorsan beyaz bir zemine nokta koy geç..Adı üstünde boş afiş olur..

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanı nota dönüştürmek istiyorsan beyaz bir zemine nokta koy geç..Adı üstünde boş afiş olur..

Kesinlikle katılıyorum.. yorumları okurken benim aklıma geleni creedwar söylemiş.. 50x70 cm beyaz bir sayfanın ortasına 1x1 cm siyah nokta koy.. İşte sana afiş..

Bide hocana selamlarımı ilet, tabi gerçekten böyle dediyse..

Elipsis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kesinlikle katılıyorum.. yorumları okurken benim aklıma creedwar söylemiş.. 50x70 cm beyaz bir sayfanın ortasına 1x1 cm siyah nokta koy.. İşte sana afiş..

Bide hocana selamlarımı ilet, tabi gerçekten böyle dediyse..

bencede bunu yap yada 50*70 etrafına çerceve at götür ver hocana...

hrn35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
Hepinize Teşekkür Ederim Yorumlarınız İçin :) Ben Emeğimi Ortaya Koydum Bakalım Öğretmen Nediycek :D Peki Sizde Bu Boş Tasarım Nasıl Olmuş

neptune

🏅Acemi Tasarımcı🏅
neyin anlatıldığı belli olmayan bir çalışma bence. yani bir şey anlatabilmesi için üzerinde açıklayıcı yazı bulunması gereken çalışmalardan birisi bu. dolayısıyla işlevini görsellikle değil metinle edebiyatla sağlayacak bir çalışma. bir şehir manzarası, önünde hoparlör ve hayvan vb. yani bu bir parti afişi mi? o zaman biraz klişe öğeler olmuş. bir de o üst kısımda neden o dörtgen şekil? neden o beyaz çizgi?
boş afiş konusunda yukarıdaki bazı arkadaşların yazdıkları siyah nokta önerisine katılıyorum. hatta ortaya nokta dahil hiç bir şeyin konmadığı hiç bir işlem yapılmamış bembeyaz bir kağıt boş afiş kelimesini tam anlamıyla karşılayacaktır.

vivo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gerçekten çok garip ama madem ödevin boş afiş zeminde hiçbir konu ifade eden bir görsel kullanmasan daha iyi olur :)