Neler yeni

Ödev mahiyetinde yaptığım sitem.

Benzer konular

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
menuler cok guzel nasıl yaptın yaa??
anlatman mumkunmu hazır kodu falan varsa?

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Genel olarak tasarımı beğendim. Ama ana sayfada fotoğrafla giriş yapmak bana vesikalık fotoğraflı kartvizitleri hatırlattı nedense :) Seviyeyi biraz düşürüyor mu acaba? Onun yerine daha farklı tercihler olabilir belki giriş sayfası için. Bir de hata olarak gördüğüm; "Hakkımda" bölümündeki yazılar kaymış sanırım.

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Genel olarak tasarımı beğendim. Ama ana sayfada fotoğrafla giriş yapmak bana vesikalık fotoğraflı kartvizitleri hatırlattı nedense :) Seviyeyi biraz düşürüyor mu acaba? Onun yerine daha farklı tercihler olabilir belki giriş sayfası için. Bir de hata olarak gördüğüm; "Hakkımda" bölümündeki yazılar kaymış sanırım.

Evet haklısınız. Ama aklıma bişey gelmedi :)
Ben de beni en iyi ben anlatırım mantığından yola çıkarak böyle bir seçim yaptım :rofl:

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr
güzel ancak gelişmeye açık bir site. Sitenin gereksiz yere aşağı doğru scroll olması can sıkıcı. Alt sayfaları daha içerikle doldurup göze hoş gelen sayfalar hazırlayabilirsin. Bağzı sayfalarda hatalı kodlamalar söz konusu farklı browserlarda farklı görünümlerde söz konusu.

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel ancak gelişmeye açık bir site. Sitenin gereksiz yere aşağı doğru scroll olması can sıkıcı. Alt sayfaları daha içerikle doldurup göze hoş gelen sayfalar hazırlayabilirsin. Bağzı sayfalarda hatalı kodlamalar söz konusu farklı browserlarda farklı görünümlerde söz konusu.

Sanıyorum müzikli olanı açtınız. Tüm sayfalar tek bir frame'de olduğu için en uzun sayfaya göre boyutlandırmak zorunda kaldım.
Diğer alternetifte böyle bir sıkıntı yok.
Farklı browser sorununa gelince; evet farkındayım bu durumun yandex haricindeki tarayıcılarda kayma oluyor. Açıkçası nasıl çözeceğim konusunda pek bi fikrim ve zamanım yok şuan. İçerikle ilgili güncelleme yapacağım zaman bu sorunu da çözmeyi düşünüyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

serinn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.serinworks.com
jquery hover effect ararsan bulursun. Arkadaşta hazır script kullanmış zaten. Amacına uygun