Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ödüllü etiket ve logo tasarım çalışması

sezar123

🌱Yeni Üye🌱
Üretimde 6. Yılını geride bırakan Türkiye'nin lider spor beslenme markası HARDLINE NUTRITION, yenilenecek yüzünü oluşturmak amacıyla ödüllü bir logo ve etiket tasarım çalışması düzenlemiştir.

18 haziran 2010 tarihine kadar info@kavigida.com adresine gönderilecek logo ve etiket tasarımları arasında yapılacak değerlendirme sonucu, seçilen tasarım sahibine 1500 TL. değerinde ürün ve 1500 TL. nakit ödül verilecektir.

Beğenilen bir tasarım olması durumunda 01 temmuz 2010 tarihinde www.hardlinenutrition.com üzerinden ilan edilecektir.

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok iyi 1500 liraya logo tasarımı süpermiş

tayfta

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar

sitede resmi bir açıklama göremedim ama ?

calibra

🌱Yeni Üye🌱
yapacağımız çalışmalarla ilgili bir açıklama bulamadım ... sitede yarışma ile ilgili bir duyuruya da rastlamadım ... konuyu ayrıntılarla tekrar açıklarsanız sevinirim :)

mahabad1946

🌱Yeni Üye🌱
Konuyu ekleyen arkadaş!!! Herkes açıklama bekliyor

edlesn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar siteye bende baktım sadece HARDLINE NUTRITION firmasının kendisitesinde bilgiyi veren arkadaşın eklemiş olduğu metin vardır.teknik hiçbir konuya değinilmemiştir.etiket ne etiketi olacak örnek bile yok..

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
katılım şartları vs olmadan bir yarışma ?
direkt adres belirlenmiş buraya logolar gelecek diye fakat katılım şartı kurallar bilgiler yok ?
enteresan..

a birde bu varmış
Beğenilen bir tasarım olması durumunda 01 temmuz 2010 tarihinde www.hardlinenutrition.com üzerinden ilan edilecektir.

beğenilen bir tasarım olması durumu

bence şu an bunu okuyan herkesin yüzünü tebessüm kaplıyordur.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
siteye örnek bir etiket koyulmuş bu bilgilerden yola çıkabilirsiniz.
hardli1.jpg

mavidenizz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Etiket Ve Logo Tasarim ÇALIŞMASI
Üretimde 6. Yilini geride birakan Türkiye'nin lider spor beslenme markasi HARDLINE, yenilenecek yüzünü olusturmak amaciyla ödüllü bir logo ve etiket tasarim çalismasi düzenlemistir.
18 haziran 2010 tarihine kadar info@kavigida.com adresine gönderilecek logo ve etiket tasarimlari arasinda yapilacak degerlendirme sonucu, seçilen tasarim sahibine 1500 TL. degerinde ürün ve 1500 TL. nakit ödül verilecektir.
Begenilen bir tasarim olmasi durumunda 01 temmuz 2010 tarihinde www.hardlinenutrition.com üzerinden ilan edilecektir.

Örnek Tasarım için tıklayın.