Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ofis için dosyalama masası

ynsmre_33

🌱Yeni Üye🌱
güzel değşik görsel bir çalışma olmul emegine sağlık

caspianseaa

🌱Yeni Üye🌱
çalışma güzel ama çizimler hiç olmamış renderda baya sorun var yani,o kadar ince ki malzeme hiç kullanılabilir değil...uygulanabilirliği açısından olmamış bence...

solva

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet biraz et kalınlığı varmen lazım. Dosyaları koysak kırılır bu masa :)

hasankolay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Değişik yorumlar yapmak görecelidir.Saygı duyuyorum.Bir takım sorunlar var elbette.Render yada kullanılabilinirlik gibi.Zaten şu an amacım Vray render, kaplama ve ışık özelliklerini en iyi şekilde yakalamak.Çok mükemmel tasarımları ortaya atıp berbat bir render, felaket ötesi ışıklandırma sistemi yapıp burada alkış alma niyetinde değilim.Ama görüyorum ki ( bende buna dahil olabilirim) çok kötü tasarımlara çok kötü yapılmış Vray renderlere bile burada alkış tutuluyor.Kimse kırılmasın diye belki.Bunun için bana bu yorumları yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Fakat bir tasarımcı biraz farklı bakar.Cisime, nesneye, objeye bakarken malzemenin yapısı, et kalınlığı, profil yapısı, o malzemenin yapısının kötü olduğu anlamına gelmez.Ben buna benzer bir çok objeyi Solidworks ile tasarladım.Kullananlar bilir.SolidWorks ile birçok dinamik test yaptım.Malzeme tipi seçtim.Çok hassas görünüme sahip çok sağlam ürünler tasarladım.Bu foruma yeni üye oldum.İnşallah vaktim olursa bu ürünleri buradan sizlerle paylaşmak isterim.
İyi çalışmalar.