Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ögem Eğitim ve Video Orange logo çalışmalarım

fuuuk

🌱Yeni Üye🌱
Logonun üstündeki Yazı çalınmasını önlemek içindir.
Yorumlarınızı bekliyorum :)

ßy_folkonsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
istersen watermark yap yinedeçalınmasını engelleyemessin çözünürlüğünübozarak da engelleyemessin adam üstünden pen tool la yine çizer :D Türkiye'de o kadar sahtekar emek hırsızı insan var ki artık uğraşmıyorum çalınacakmış çalınmayacakmış diye.. hatta çalan armut beyinli kişi benim zekama özeniyor diye mutlu bile olduğum oluyor :D

neyse logoya bakacak olursak alttaki site adresi pek okunaklı durmuyor onun dışında sade ve özgün olmuş BENCE.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Logoda web adresi ne arar?

fuuuk

🌱Yeni Üye🌱
istersen watermark yap yinedeçalınmasını engelleyemessin çözünürlüğünübozarak da engelleyemessin adam üstünden pen tool la yine çizer :D Türkiye'de o kadar sahtekar emek hırsızı insan var ki artık uğraşmıyorum çalınacakmış çalınmayacakmış diye.. hatta çalan armut beyinli kişi benim zekama özeniyor diye mutlu bile olduğum oluyor :D

neyse logoya bakacak olursak alttaki site adresi pek okunaklı durmuyor onun dışında sade ve özgün olmuş BENCE.

Site adı konusunda haklısınız sanırım.Evet Türkiye'de EMEĞE SAYGI DENEN BİR ŞEY YOK MALESEF :/

lksz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kalın yazı tipi kullanırsan daha etkili olabilir, eline sağlık.

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
windowsa benzemiş biraz. eğitim kurumlarının logolarını inceleyin. logodaki olması gereken sadeliği yakalamışsınız fakat font seçimi ve simge seçimi yanlış.
kolay gelsin.