Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

OKul ödevi Kolaj çalışmam Uefa Kupası

aynur.ry

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yaplanlar1.jpg

Son hali
yaplanlar2i.jpg

Gördüğünüz hatalar varsa kendimi geliştirmem için lütfen yazın

Son düzenleme:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
kız eskisinden daha güzel olmuş:)şaka bir yana güzel olmuş bence eline sağlık

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İşin üstne gittikçe daha güzel çalışmalar çıkacaktır..Kenarlara biraz blur vermeyi unutma..Ana layerdan burn tool a biraz silinmek ister..
Tebrikler..

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
gayet güzel durmuş..emeğinize sağlık..

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence kafasının üstüne onu koymazsan çok orjinal olacaktır kupanın illa içine bir sızı doldurulmak zorunda değildir eline sağlık

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tebrik ederim güzel diyemiyeceğim çünkü harika olmuş.başarılarının devamını dilerim.

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
süper olmuş. emeğine sağlık

serdar61

🌱Yeni Üye🌱
bencede kıza biraz blur verdın mı keskınlıgı alacaktır boylece daha orjinal bir çalışma cıkabılır calısmada fikir güzel ;)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.

Konunuzun tekrar açılabilmesi için benimle irtibata geçiniz.

aynur.ry

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fikir benim deil arama motorunda gezinirken tesadüfen gördüm ben bunu uygulamalıyım dedim ve benzer bişey yapmaya çalıştım..Teşekkürler....

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
İşin üstne gittikçe daha güzel çalışmalar çıkacaktır..Kenarlara biraz blur vermeyi unutma..Ana layerdan burn tool a biraz silinmek ister..
Tebrikler..

Nacizane bir trick:
Kolaj çalışırken çıkaracağın çalışma ile ilgili bir öngörüde bulunman / bir şeye karar vermen gerekiyor. 2 seçenek var.

1. seçenek creedwarin onerisinin tam aksine gecisler mumkun oldugunca belirgin ve sert birakilir, kolajlanacak alakasiz imajlarin arasindaki farklar abartili halleriyle ortaya konulabilir. Ki aslinda bunu siyah beyaz kullanarak bu yonde bir seyler de yapmissin. Ama bana pek yeterli gelmedi.biraz daha abarti seyler olabilirdi kolaji vurgulayacak. kupaya golge falan.

2. secenek ve 1 ile ilgili cabana ragmen calismanin bence daha yakin durdugu tarz ise objeleri ve imajlari isiklari, golgeleri, renkleri manipule ederek daha bir ayni ortamin objeleriymis gibi gostermek olur. Bu noktada da dostumuz creedwar in onerisini dinlemekte de fayda vardir.

Calismayi bu yaklasimlardan herhangi birisine ne kadar yaklastirabilirsen o kadar basarili olursun.

Tebrik ediyor ve basarilarinizin devamini diliyorum : )

aynur.ry

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu bilgiler çok işime yarayacak çok teşşşekkürler...

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma çok güzel, beliki emek harcanmış.. Ancak başlıkla bir uyumsuzluk söz konusu gibi.. Bence bu kolaj çalışmasından çok manipülasyon olmuş gibi..

Özür dilerim ama Özellikle okul ödevim dersenn, bu çalışmanın tm güzelliğinin yanına birde "0" (Sıfır) eklemen gerekir.

Bakınız: Kolaj Sanatı

Son düzenleme: