Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ölçekleme

toneka

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar.
Benim istediğim yaptığım logunun veya nesnenin boyunu küçültüp büyütürken aynı kalması.yani enine veya boyunada çeksem orjinal formu bozulmasın.
Anlatabildimmi bilmiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Benzer konular

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba arkadaşlar.
Benim istediğim yaptığım logunun veya nesnenin boyunu küçültüp büyütürken aynı kalması.yani enine veya boyunada çeksem orjinal formu bozulmasın.
Şimdiden teşekkürler.

anlatamadınız ama anlattıklarınızdan yola çıkarak müneccimlik yapıp cevaplamaya çalışayım. Diagonalden bahsediyorsunuz sanırım. Kullandığınız programa göre (çok açıklayıcı olmadığınız için) Yüzde değeri girerek veya ilgili tuş kombinasyonuna basarak objeyi büyütüp küçültürseniz oranları bozulmaz.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler.

Shift ve alt' a basılı tutarak transformu bozmadan logonuzu büyütüp küçültebilirsiniz..

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
''E'' kısayol tuşuyla transformu aç, sonrada creedvar arkadaşın dediği gibi Shift ve alt' a basılı tutarak transformu bozmadan logonuzu büyütüp küçültebilirsiniz..

toneka

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Sorunum çözüldü.

toneka

🌱Yeni Üye🌱
ThreeBuddha burası illustrator yardım sayfası olduğu için program adı yazmaya gerek duymamıştım :)
Teşekkürler.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ThreeBuddha burası illustrator yardım sayfası olduğu için program adı yazmaya gerek duymamıştım :)
Teşekkürler.

ThreeBuddha genelde illustrator konularına ilgilidir. Konular içinde mutlaka yazılarını veya yardımcı olmaya çalıştığı cevapları bulabilirsiniz. Fakat herkes sizin gibi bilinçli olarak ilgili olan konuya yazmıyor. Bunu da sanırım siz atlamışsınız :)