Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Olympos sd 720 nasıl bir makine ?

Benzer konular

bhfo38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kardeşim bu makinayı bilimyourm ama bende bundan almaya meyilliyim 2 sene garantisi varmış ama fiayatın pahalı peşin 1900 tl burda arkadaşın telefonu ******* .bu numarayı adaca reklamdan fatih verdi dersiniz

vburak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anladım ..benim gördüğüm ilandada 1900+kdv yani hesaplamadan sonra 2200 gibi bi fiyat yapıyor

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Soruya bak cevaba cay demle. Arkadaşlar lütfen sorunun başlığı ile aranıyoruz. Ama alakasız şeyler yazmayalım. Yokmu bu satıcının üyeliği var. Niye cevap verip müşterini bilgilendirmiyorsun kardeşim. Bu soru yüzünden başka cihazlara yönelen veyahut alıpta pişman olanlarımız olabilir. Yazın bi cevapta bilelim makina nasıl.

aliyılmaz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
makinadan bende var makina güzel çalışıyor ama tek bir sıkıntı var uzun işlerde işi yarım bırakıyor nedenini bulmadım ama neden oldugunu bilen varsa onlarda bir cevap yazsın çalışması iyi bıçagı roland kullanılıyor o bir artı ufak yazıları bile kesbiliyorsunuz coreldende kesim yapabiliyormuş ama bir cd olması lazım o da yok bizde

vburak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben aldım makine roland aldım çok memnunum..sn aliyılmaz belki yanında gelen program sınırılı metreye kadar kesim yapıyordur yada ayarlarından değişiklik ister ama en iyi çözüm flexisign ..tavsiye ederim..corelden kesim içinde plotter ı yazıcı olarak tanıtıp makineden rotate ayarını tersine yapmamız gerektiğini söylüyor ustalarımız.

park reklam

🌱Yeni Üye🌱
slm ben kulanıyorum bu makinayı çok memnunum tavsiye ederim

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu plotterin kendine özel bir programı olduğunu ve harici bir programla kullanılmadığını duydum. Aslında olimpos sonradan basılan Türk ihracatcısı bir firmanın kendi oluşturduğu bir marka sanıyorum. Çünkü Sd720 olarak bir çok satan var ve 1600 e kadar KDV dahil bulunabiliyor. Ancak hangi foruma bakarsam o forumda anlaşılır bir açılama bulamıyorum. Biz sadece tavsiye istemiyoruz. Bu artpro mu nedir program nasıl kullanılıyor, basit mi, hangi programa benziyor, içeriğinde tasarım yapılabiliyormuyuz. Ben daha önce Castmate, Wincut ve Flexi kullandım. Ee şimdi bunları bilirken neden importluk bir program tercih edeyim. Bu plotter bu programları tanıyormu. Satıcı var ama o da takılıp kalıyor güzel bir açıklama yazamıyor. Alıp satmakla olmaz kardeşim. Buraya hem üye hemde dışardan binlerce kişi bakıp arıyor. Yazın şunu artık. Yoksa çine gidip ben başlayacam bunun ihracatına.

boxmedia

🌱Yeni Üye🌱
Bu SUDA markanın sd serili makineleridir. SUDA nın aynı zamanda cnc routerleri de mevcut. Genel olarak sıkıntılı makineler. Hem CNC hemde cutter plotterlerde çok sorun yaşayanlar var. Eger kaliteli ve sorunsuz makine istiyorsanız o zaman roland, summa,graphtec makinelerinden birini tercih etsen daha iyi olur.

mertreklam27

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben de roland cm24 vardı sattım bu makinadan aldım ilk gün kurulumda çok sıkıntı yaşadım ama şimdi çözdüm bence güzel makina fiyatına göre çok çok iyi
tavsiye ederim flexisign pro 7.6v2 de çok rahat kullanıyorum cd ye felan gerek yok flexi içn
alıpta çalıştıramayan arkadaşlarımız varsa bana yazabilirler yardımcı olurum makinayı kullanmak zor değil tecrübeli olmak yetrli saygılar.

mertreklam27

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben de roland cm24 vardı sattım bu makinadan aldım ilk gün kurulumda çok sıkıntı yaşadım ama şimdi çözdüm bence güzel makina fiyatına göre çok çok iyi
tavsiye ederim flexisign pro 7.6v2 de çok rahat kullanıyorum cd ye felan gerek yok flexi içn
alıpta çalıştıramayan arkadaşlarımız varsa bana yazabilirler yardımcı olurum makinayı kullanmak zor değil tecrübeli olmak yetrli saygılar.

cenkreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaslar bir arkadasimda bu makineden var cok sikayetci sonucda cin mali.devamli sorun var.birde kesimi net degil.tavsiye etmem ama siz bilirsiniz.bence o paraya farkli makineler alabilirsiniz.gerci ben bu plotteri flexing de calistirdim.

asongur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende bu olympos dan almayı düşünuyorum ama çin malı olması kafamı karıştırdı biraz..
Kullanan arkadaslardan öneri ve tavsıye beklerim.Saygılar

folyo

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşalar al malın iyisini çekme gaygısını derler alacan 1tane roland kuracan flexsiyi
yok uzun kesmedi yok corele atacan ordan yollayacan negergegi var tabelacılar bilir buişler için eniyisi fleksi rolan başka söze gerek yok

syprino

Acemi Tasarımcı
olympos plotter,aldım.2 yıldır kullanıyorum.makineyi hiç boş bırakmadım.şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı.kesimi çok iyi,küçücük harfleri,şekilleri bile güzel kesiyor.çok seri bir plotter.tavsiye ediyorum.

seray tabela

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.plotter.net.tr
bende olympos plotter almayı düşünüyorum.yurtdışında çok kaliteli ve pahallı bir makine olduğu biliniyor.plotteri görme fırsatım oldu,görüntüsü,sesi,kesimi ve hızı güzel.fiyat çok uygun.yorumlarınıza göre plotteri almayı düşünüyorum.

gokmenkarabag

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben bu makinayı yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ilk aşamada birkaç problem yaşadım ancak çözdüm. Kafası arızalandı garantiye gönderdim 3 gün içinde yapılıp gönderildi ücret ödemedim ve halen kullanıyorum filexi ile sorun yok gayet iyi çalışıyor ... kıssacası bu fiyata bulabileceğiniz en iyi plotter... finansal olarak kısıtlı olan arkadaşlara öneririm...

mmrgns_07

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.gorunumreklam.com
SELAM ARKADAŞLAR BEN OLYMPOS PLOTTER ANA DAĞITICI VE SATICISIYIM
Plotterimiz şu an Türkiyede satışı yapılan abartısız en iyi plotterlardandır 5 kalite belgesiyle türkçe menüsüyle piyasada satılan 8-10 binliralık pahallı plotterların tüm özelliklerini barındırmaktadır herzaman söylerim fiyatımız ucuz değil diğerleri pahallıdır (:)
Arkadaşlar önceki sd 720 plotterlarımız dan çok daha farklı çok daha üstün yeni model ISO9001 kalite belgeli OLYMPOS plotterlarımız şu an ülkemizde satılan en iyi ve en çok satan markadır bunu gururla burda söyleyebilirim artık insanlarımız kredi vs çekmeyecekler isteyen herkes bu ploterı RAHATCA alabilecektir...güle güle kullanın

mmrgns_07

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.gorunumreklam.com
Arkadaşlar biz olympos markasının türkiye ve avrupa distribütörüyüz.bu makinaları özel olarak yaptırdık, çin ploterlerinde görülen tüm sıkıntıları gidermeye çalıştık. şu an yaklaşık 1 sene içerisinde 400 adet satış oranını yakaladık.müşteri memnuniyet oranımız %98 ..makina türkçe ,coreldraw,fleksi ve artcut proğramlarından çalışabiliyor.yedek parça sıkıntısı kesinlikle yok.