Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ömar alışveriş merkezi insert

theseyit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Acizane 3.insertim eleştirilerinizi bekliyorum.

marmarketkapakcopyiv8.jpg

2sayfamarcopyty8.jpg

Benzer konular

jaNNat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık güzel çalışma ama ömar'ın altındaki zemin rengini deiştirebilirsin pek uymamıs ömarın kenarlarındaki beyazlık biraz bozmus zemini siyah yapsan brzdaha gzl olabilir :) kolay gelsin

theseyit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zemin tamam ustam ama ömarın kendi logosu o yüzden müdahele şansım yoktu
tşk ederim

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışma genel olarak güzel olmuş arkadaşım ama sadece renk kullanımların pek hoşuma gitmedi...mor olmamalı...daha göz alıcı renkler kullanmalısın derim ben...çalışmayı boğmuş bu renkler insertlerde genelde yeşil kullanılır ama bu yeşil çok donuk kalmış...diğer yanda amaca hizmet veren iyi bi çalışma...düzenlemerin güzel...eline sağlık...

dorad

🏆Pro Tasarımcı🏆
Renkleri yeniden gözden geçirirsen eğer, genelinde hoş bir çalışma.. Emeğine sağlık..

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaslarimla ayni seyleri söylemis gibi olucam belki ama, renkler üzerinde biraz daha alternatif denersen göze daha hos görünecek bir is cikar sanirsam ortaya

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
2:cool: Açmış olduğunuz konu, içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan "yardım", "lütfen yardım" "işte benim logom" "yeni yaptığım kartvizit" vb… genel anlam taşıyan başlıklarla konu açmak yasaktır.

Konu başlıklarınız çalışmanızı açıklayıcı şekilde olmalı 3. inser 4. insert şeklinde lütfen devam etmeyin ve çalışmanızı anlatan başlıklar seçin.

Bu seferlik başlığınızı düzeltiyorum

theseyit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2:cool: Açmış olduğunuz konu, içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan "yardım", "lütfen yardım" "işte benim logom" "yeni yaptığım kartvizit" vb… genel anlam taşıyan başlıklarla konu açmak yasaktır.

Konu başlıklarınız çalışmanızı açıklayıcı şekilde olmalı 3. inser 4. insert şeklinde lütfen devam etmeyin ve çalışmanızı anlatan başlıklar seçin.

Bu seferlik başlığınızı düzeltiyorum

Uyarınız için teşekkürler

hitgraphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kardeş bende alt tarafta kullandığın kuruyemiş çikolata çeşitlerinde geçişlerin olmamış onları birbirine yedirerek yapsaydın daha hoş olurdu gibi iyi çalışmalar

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Renkler ve kuruyemişlerdeki geçişler dışında hoş bir çalışma olmış. Emeğine sağlık

omraltiryaki

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlarında dediği gibi geçişler ve renkler biraz uyumsuz. ben birde logoya takıldım. ama seninde dediğin gibi firmanın logosu herhangi bir şekilde istenmedikçe değiştirilemez. bu yüzden altındaki rengi değiştirerek logonun göz yormasını engelleyebilirsin diye düşünüyorum. geri kalan bölüm gayet guzel.