poyrazhan55
🏆Pro Tasarımcı🏆
sevgili arkadaşlarım edius ile ilgili elimden geldiğince sizlerle birşeyler paylaştım öğrenme şevkiniz beni hem daha çok heyecanlandırdı hemde ilerideki derslerim için itici bir güç oldu sizlerle elimden geldiğince ilgilendim sorularınıza mümkün olduğunca kısa sürede cevap vermeyi her zaman kendime şiar edindim. bayram sabahı bir kızım oldu hastanede onunla ilgilenmem gerektiğinden kısa bir süre sitedeki arkadaşlara yardım edemeyeceğim ama sorununuzu yazmamazlık yapmayın çünkü mutlaka geçte olsa sorununuzla ilgileneceğimden emin olabilirsiniz sevgiyle kalın ) herkese iyi bayramlar diliyorum
sayın site yöneticileri alaksız bir konu açtım biliyorum ama sorunu ile ilgilenmediğim hiç kimse olmadı bu zaman kadar, bu konuda bu aralar bir sıkıntı olursa herkesin nedenini bilmesi için hoşgörünüze de sığınarak konuyu buraya açtım..
saygılarımla...
sayın site yöneticileri alaksız bir konu açtım biliyorum ama sorunu ile ilgilenmediğim hiç kimse olmadı bu zaman kadar, bu konuda bu aralar bir sıkıntı olursa herkesin nedenini bilmesi için hoşgörünüze de sığınarak konuyu buraya açtım..
saygılarımla...