yapmış olduğun broşür baskıda çok soluk olmuş. Tasarım ve baskıyı ben aldım. Bende yeni bir tasarım yapıp sizinle paylaşıcam bakalım benimkini beğenicekmisiniz. Aslında hiç fena değil ama keşke lens kullanmasaydın lilada . zaten lila açık bir tondur bide ona lens verirsen baskıda iyi çıkmaz. ve ölede olmuş. ellerine beynine hayal gücüne sağlık
Bu renklerin baskısının zor olduğu herzaman bilinen birşeydir.
Bu müşteriye izah edildiği halde web sayfalarınında bu renkte olduğu,baskının teknolojik altyapısı kuvvetli bir matbaada yapılacağı belirtilip bu renklerde ısrar edilirse sizce hata kimde?
Bu ısrar karşısında peki siz bilirsiniz demeyip,hertürlü olumsuzluğu gözönünde bulundurarak şunu da yaptım;
Normal şartlarda lens efetkti verilen zemin bitmap a çevrilmesine rağmen ben bunu çevirmedim (çevirseydim renklerle oynama şansı ortadan kalkacaktı ).Mutlaka prova baskısı alınmasını eğer bir sorun yaşanırsa renklerle oynanması opsiyonuna karşı da müşteriyi uyardım.
Ben bu açıklamalara karşı müşteriyi ikna edemediğim halde,siz müşteriyi ikna ettiyseniz sizi tebrik ederim.