Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Online Çiçekçi Sitesi Broşür Çalışması

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web üzerinden satış yapan Çiçekci için broşür çalışması.
Çalışma onaylanmış olup,Baskı aşamasındadır.

hercicekbro351r.jpg

Benzer konular

p_adisah

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fontlar çok guzel seçilmiş tasarımda guzel ama arka kısımda fotoğraflara dağınık bir goruntu vermişsin o hoş olmamış dus normal olsa daha guzel olurdu bence :) SAYGILAR.

beyhanok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ön kapak çok güzel olmuş...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
fontlar çok guzel seçilmiş tasarımda guzel ama arka kısımda fotoğraflara dağınık bir goruntu vermişsin o hoş olmamış dus normal olsa daha guzel olurdu bence :) SAYGILAR.

Aslında haklısınız.Ancak öyle olunca da çok klasik bir görüntü sergiliyordu.Bıraz sıradışılık istedim :)

ön kapak çok güzel olmuş...

Teşekkürler.

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tam sizinle alakalı bir konu değil ama sadece web üzerinden çalışan bir firma neden basılı bir işle tanıtım yapar anlayamadım. Yani internet kullanıcısına hitap edildiğine göre, internet üzerinden reklam yapmak sanki daha mantıklı olur gibi geldi bana...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tam sizinle alakalı bir konu değil ama sadece web üzerinden çalışan bir firma neden basılı bir işle tanıtım yapar anlayamadım. Yani internet kullanıcısına hitap edildiğine göre, internet üzerinden reklam yapmak sanki daha mantıklı olur gibi geldi bana...

Tercih meselesi.
O konuda hiçbirşey söyleme durumunda değilim.

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
logo renklerınden yola cıkmıssınız bellı kı ama bnce cook mat olmamısmı? çıcekcı deyınce daha cıvıl cıvıl bırseyler gormek ıstedım...
sızın ısınıze yorum yapmak belkı hattım degıl ama daha canlı bırseyler olmalıydı bence..

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Eline sağlık Nihat abi :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
logo renklerınden yola cıkmıssınız bellı kı ama bnce cook mat olmamısmı? çıcekcı deyınce daha cıvıl cıvıl bırseyler gormek ıstedım...
sızın ısınıze yorum yapmak belkı hattım degıl ama daha canlı bırseyler olmalıydı bence..

Öncelikle şunu söylemem lazım.Buraya yüklenen her çalışmaya yorum yapma hakkına sahipsiniz.
Renkler kurumsal renkler olduğu için değişiklik şansım yoktu.Dolayısıyla bu renklerin dışına çıkamadım.

Eline sağlık Nihat abi :)

Teşekkür ederim demoN.Senin de katkını unutmamak lazım.

nanba

🌱Yeni Üye🌱
Ön kapak sanki biraz güzellik salonu ,cilt bakım merkezi havası vermiş. Arka kapak ise bana biraz yetersiz geldi biraz da canlı olabirdi sanki

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yorumlarınız için teşekkürler.

musayu

🌱Yeni Üye🌱
renkler çok soluk, daha canlı olabilirdi. birde bayanın suratı bi çiçekçiden çok "nanba" nın da dediği gibi güzellik salonu tasarımı gibi olmuş. biliyoruz biz bayanlar çiçek gibiyiz fakat herkes olması gereken yerde olsun.:)

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Bağırmadan dikkat çeken,

abartmayan; ifade eden,

yerliyerinde bir çalışma..

Tebrikler..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
renkler çok soluk, daha canlı olabilirdi. birde bayanın suratı bi çiçekçiden çok "nanba" nın da dediği gibi güzellik salonu tasarımı gibi olmuş. biliyoruz biz bayanlar çiçek gibiyiz fakat herkes olması gereken yerde olsun.:)

1.Renkler kurumsal renklerdir.
2.Kullanılan bayan görseli web sitelerinde de kullanıldığı için özellikle konulması istenmiştir.
3.Evet haklısınız herkes olması gerektiği yerde olmalı.

Bağırmadan dikkat çeken,

abartmayan; ifade eden,

yerliyerinde bir çalışma..

Tebrikler..

Teşekkürler.

freeex

🌱Yeni Üye🌱
merhaba

yapmış olduğun broşür baskıda çok soluk olmuş. Tasarım ve baskıyı ben aldım. Bende yeni bir tasarım yapıp sizinle paylaşıcam bakalım benimkini beğenicekmisiniz. Aslında hiç fena değil ama keşke lens kullanmasaydın lilada . zaten lila açık bir tondur bide ona lens verirsen baskıda iyi çıkmaz. ve ölede olmuş. ellerine beynine hayal gücüne sağlık

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yapmış olduğun broşür baskıda çok soluk olmuş. Tasarım ve baskıyı ben aldım. Bende yeni bir tasarım yapıp sizinle paylaşıcam bakalım benimkini beğenicekmisiniz. Aslında hiç fena değil ama keşke lens kullanmasaydın lilada . zaten lila açık bir tondur bide ona lens verirsen baskıda iyi çıkmaz. ve ölede olmuş. ellerine beynine hayal gücüne sağlık

Bu renklerin baskısının zor olduğu herzaman bilinen birşeydir.
Bu müşteriye izah edildiği halde web sayfalarınında bu renkte olduğu,baskının teknolojik altyapısı kuvvetli bir matbaada yapılacağı belirtilip bu renklerde ısrar edilirse sizce hata kimde?

Bu ısrar karşısında peki siz bilirsiniz demeyip,hertürlü olumsuzluğu gözönünde bulundurarak şunu da yaptım;
Normal şartlarda lens efetkti verilen zemin bitmap a çevrilmesine rağmen ben bunu çevirmedim (çevirseydim renklerle oynama şansı ortadan kalkacaktı ).Mutlaka prova baskısı alınmasını eğer bir sorun yaşanırsa renklerle oynanması opsiyonuna karşı da müşteriyi uyardım.

Ben bu açıklamalara karşı müşteriyi ikna edemediğim halde,siz müşteriyi ikna ettiyseniz sizi tebrik ederim.

Son düzenleme:

freeex

🌱Yeni Üye🌱
tekrar merhaba

çok haklısınız. bu dedikleriniz çok karşıma çıkıyor. henüz bi tasarım yapmadım yani yapıcağım tasarımın kabul edilip edilmeyeceği belli değil.tekrar elinize sağlık. ve kesinlikle prova baskı olmadan bu tonajların nasıl çıkıcanı bilemessin kolay gelsin

freeex

🌱Yeni Üye🌱
merhaba

C:\Users\mehtap\Desktop\hercicekburada graphice okay.jpg
Tasarım okeylendi ve basıldı. Hiç birkonuda karışmadılar. 5 model çalıştım bu beğenildi. Umarım sizde beğenirsiniz. Herkese kolay gelsin

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
C:\Users\mehtap\Desktop\hercicekburada graphice okay.jpg
Tasarım okeylendi ve basıldı. Hiç birkonuda karışmadılar. 5 model çalıştım bu beğenildi. Umarım sizde beğenirsiniz. Herkese kolay gelsin[/QUOTE]

Keşke bana da karışmasalardı.
İşe karışmamaları için bir problem mi olması gerekiyor ?

Ayrıca ;
Çalışmanızı başka bir konu açarak ekleyin.
Kendi yapmış olduğunuz bir çalışmayı buradaki konu başlığı altında açmanız uygun olmaz.

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel olmuş emeginize sağlık...