Açıkcası "ONUR" yazı fontu çocuk kreş ini anımsattı bana tiyatro veya sinamayi anlatan bir görsel, tasarim göremedim...
bak akrdeşim öğrencisin öğrenme aşamasındasın ama bunlar ne bi degrade yazı bevel emboss bunalrı buraya koymadaki amacın nedir? bu akdar meraklıysan bu işe bak forumda dünyanın dersi var onları uygula onları koy o derslerin topiclerine bişeyler yapmak istiyorsun belli ama böyle olmaz bence iyice incele forumu çok güzel şeyler bulcuaksın daha iyi şeyler yapabilrisin...
forumdaki derslerden bahsetmek yerine INNEVER BEVEL yapmanın zararını söyleseydin bende daha bilgilenmiş olurdm
öğrencisiniz değilmi hocalarınız size bu işi bilen insanlara gidin ukalalık yapınmı diyor?
bunun amacı nedir ne içindir her ne amaçla olursa olsun da birazcık basit değil mi !!!!!!!!!!!
Belli bi amacı yokki buda böyle bi görsel
ya bak anlatiiimm kuralları sayalım
1 kafana estiği gibi logo yapamazsın
2 eğitim ve inceleme yapmıyosun yapsan anlardım ..
3 logoyu yaparken kurallar vardır öyle abudik gubidik şekillerle renklerle bu iş olmaz
4 çokmu meraklısın .. kaç tane site gezdin logo için kaç tane kitap aldın ve inceledin logo grafik örneklerini..
5 hiç eline kara kalem alıp kavramlardan yola çıktınmı ..
bunları yapmadıysan hiç bulaşma başka bi alana yönel derim ...
grafikerlerin adını kötüye çıkartıyosun..
hata yapmadan amaca ulaşabilseydim ilah olurdum,
tabiki hata yapa yapa öğreneceğim
1-kafama estiğinde neden logo yapamam
2-yolun başında sayılrm, şunları yapmadıysan bu mesleğe başlama demen çok saçma
3-deneme bölüme amatör bi logo yapmanın grafikerlere ne zararı olur açıklarsan sevinirim
4-grafikerlerin adını kötüye çıkarıosun demek yerine çalışma üzerindeki, hataları söyleyip nasıl bişey yapılırsa daha iyi olur bunu söleseydin bende bilgilenmiş olurdum
başarılar....
Bu ukalıkmıdır ki?
kısaca ınnever bevel koymamın saçma olduğunu söyledin
beana niye saçma olduğunu söyleseydin benim için daha makbule geçecekti
bunu belirtmeye çalıştım ayrıca ben grafik - tasarım öğrencisi değilim
ve ne öğrendiysem kendim deneyerek öğrendim
Belli bi amacı yokki buda böyle bi görsel
hata yapmadan amaca ulaşabilseydim ilah olurdum,
tabiki hata yapa yapa öğreneceğim
1-kafama estiğinde neden logo yapamam
2-yolun başında sayılrm, şunları yapmadıysan bu mesleğe başlama demen çok saçma
3-deneme bölüme amatör bi logo yapmanın grafikerlere ne zararı olur açıklarsan sevinirim
4-grafikerlerin adını kötüye çıkarıosun demek yerine çalışma üzerindeki, hataları söyleyip nasıl bişey yapılırsa daha iyi olur bunu söleseydin bende bilgilenmiş olurdum
başarılar....