Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Onur Tiyatro Salonu

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
tyatroro7.jpg

Sadece Freehand Kullandım

Benzer konular

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Açıkcası "ONUR" yazı fontu çocuk kreş ini anımsattı bana tiyatro veya sinamayi anlatan bir görsel, tasarim göremedim...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
bak akrdeşim öğrencisin öğrenme aşamasındasın ama bunlar ne bi degrade yazı bevel emboss bunalrı buraya koymadaki amacın nedir? bu akdar meraklıysan bu işe bak forumda dünyanın dersi var onları uygula onları koy o derslerin topiclerine bişeyler yapmak istiyorsun belli ama böyle olmaz bence iyice incele forumu çok güzel şeyler bulcuaksın daha iyi şeyler yapabilrisin...

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
Açıkcası "ONUR" yazı fontu çocuk kreş ini anımsattı bana tiyatro veya sinamayi anlatan bir görsel, tasarim göremedim...

Aslında benm yapmaya çalıştğım da buydu ama tabiki büyük bi hata bunu tm olarak belirtmedim, daha çok çocuk tiyatrosunu anlatmaya çalştım.

bak akrdeşim öğrencisin öğrenme aşamasındasın ama bunlar ne bi degrade yazı bevel emboss bunalrı buraya koymadaki amacın nedir? bu akdar meraklıysan bu işe bak forumda dünyanın dersi var onları uygula onları koy o derslerin topiclerine bişeyler yapmak istiyorsun belli ama böyle olmaz bence iyice incele forumu çok güzel şeyler bulcuaksın daha iyi şeyler yapabilrisin...

:D forumdaki derslerden bahsetmek yerine INNEVER BEVEL yapmanın zararını söyleseydin bende daha bilgilenmiş olurdm

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben sana bir Tasarimda denge ile ilgili birkaç sey açıklayim ders notlarındandır bu uydurma değil.

TAsarimda 2 çeşit denge vardır. Simetrik Denge, Asimetrik Denge bunların açılımları çok uzun ve ayrıntılı tabiki araştırıp öğrenebilirsin.

Sen ilk olarak tasarima baslamadan önce bu ikisinden birini seçerek işe başla ve birbirine karıştırma birde böyle çalişmalar yapmaya gayret et değişikliği görüceksin

Bunu neden söylüyorum, Büyük bir background ve tam ortasına yazılmış birkaç yazı diğer kısımlar boş kalmış umarım ne dediğimi anlamışsındır.

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
öğrencisiniz değilmi hocalarınız size bu işi bilen insanlara gidin ukalalık yapınmı diyor?

Bu ukalıkmıdır ki?
kısaca ınnever bevel koymamın saçma olduğunu söyledin
beana niye saçma olduğunu söyleseydin benim için daha makbule geçecekti
bunu belirtmeye çalıştım ayrıca ben grafik - tasarım öğrencisi değilim
ve ne öğrendiysem kendim deneyerek öğrendim

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
bunun amacı nedir ne içindir her ne amaçla olursa olsun da birazcık basit değil mi !!!!!!!!!!!

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Belli bi amacı yokki buda böyle bi görsel

ya bak anlatiiimm kuralları sayalım

1 kafana estiği gibi logo yapamazsın
2 eğitim ve inceleme yapmıyosun yapsan anlardım ..
3 logoyu yaparken kurallar vardır öyle abudik gubidik şekillerle renklerle bu iş olmaz
4 çokmu meraklısın .. kaç tane site gezdin logo için kaç tane kitap aldın ve inceledin logo grafik örneklerini..
5 hiç eline kara kalem alıp kavramlardan yola çıktınmı ..
bunları yapmadıysan hiç bulaşma başka bi alana yönel derim ...
grafikerlerin adını kötüye çıkartıyosun..

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya bak anlatiiimm kuralları sayalım

1 kafana estiği gibi logo yapamazsın
2 eğitim ve inceleme yapmıyosun yapsan anlardım ..
3 logoyu yaparken kurallar vardır öyle abudik gubidik şekillerle renklerle bu iş olmaz
4 çokmu meraklısın .. kaç tane site gezdin logo için kaç tane kitap aldın ve inceledin logo grafik örneklerini..
5 hiç eline kara kalem alıp kavramlardan yola çıktınmı ..
bunları yapmadıysan hiç bulaşma başka bi alana yönel derim ...
grafikerlerin adını kötüye çıkartıyosun..

hata yapmadan amaca ulaşabilseydim ilah olurdum,
tabiki hata yapa yapa öğreneceğim
1-kafama estiğinde neden logo yapamam
2-yolun başında sayılrm, şunları yapmadıysan bu mesleğe başlama demen çok saçma
3-deneme bölüme amatör bi logo yapmanın grafikerlere ne zararı olur açıklarsan sevinirim
4-grafikerlerin adını kötüye çıkarıosun demek yerine çalışma üzerindeki, hataları söyleyip nasıl bişey yapılırsa daha iyi olur bunu söleseydin bende bilgilenmiş olurdum
başarılar....

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3-deneme bölüme amatör bi logo yapmanın grafikerlere ne zararı olur açıklarsan sevinirim
4-grafikerlerin adını kötüye çıkarıosun demek yerine çalışma üzerindeki, hataları söyleyip nasıl bişey yapılırsa daha iyi olur bunu söleseydin bende bilgilenmiş olurdum
başarılar....

1- logo bir amaca hizmet eder ..sanat değildir.. istenilen şey dorultusunda yapılır..

2- diyorum çünkü burda araştırma yapılmadığı hani yapılır ya.. soyut çalışmalar
sanatçının zevkine göredir beğenen alır soyut çalışmayı ama grafik böyle bişi değil

3- amatör logo diyosun ama .kafana göre yaptığın bişi var gelişi güzel

4- ee napabilirim başka ..zaten söyledim eleştirinin içinde var napman gerektiği

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu ukalıkmıdır ki?
kısaca ınnever bevel koymamın saçma olduğunu söyledin
beana niye saçma olduğunu söyleseydin benim için daha makbule geçecekti
bunu belirtmeye çalıştım ayrıca ben grafik - tasarım öğrencisi değilim
ve ne öğrendiysem kendim deneyerek öğrendim

Belli bi amacı yokki buda böyle bi görsel

başarılar....

Kusura Bakma Arkadaşım Yorum Yapmadan Sayfayı Kapatcaktım Ama Merak Ettim Gülmek İçin Yazanlar Ne Yazmış Diye Bakmak İstedim.

Kafadan Şunu Söyliyim Grafiker Birkere Kendiyle Barışık Olmalı İşi Bilmiyorsa Ukalalık Yapmamalı Ben Bu İşi Yapcam diye birşey yoktur yeteneğin varsa yaparsın yoksa başka işe yönelmeni tavsiye ederim..
Görsel olsun diye koydum diyorsun ortada bir görsel yokki varsada bu bir kirlilikten ibaret her türlü eleştiriye açık olcağına laf yetirştirmeye devam ediyorsun ukala değilim diyorsun birde neyse daha fazla söz söyleyip kendimide senide kasmak istemiyorum ama sana tavsiyem forumu güzelce gez ve çalışmalara biraz bak diyorum tekrardan.

slyyls

🌱Yeni Üye🌱
Tasarımın bir logo için çok kalabalık. Daha basit çizgiler düşünmelisin.

Gerçekten Logo tasarımı zor bir süreçtir. Araştırma , markayı anlama ve uzun yıllar bıkmadan , her yüzeyde kolaylıkla uygulanabilecek bir logo yaratmak tecrube gerektirir.

Yarattığın şey bir logo dan çok uzak. Sana tavsiyem başka logoları incelemen. Karakalemi eline alıp değişik fikikirler yaratmak. Daha sonra uygulamasını yap. Yaptıktan sonra sürekli belli aralıklarla logoya bak. Sıkılıyorsan logodan , o logo olmamıştır. Ayrıca logon ne kadar karmaşıksa , uygulamaları okadar zor olacaktır. Mesela , örnek olarak çizdiğin logoyu bir afişte veya bir neon tabelada uygulanabilirliği kolaymıdır sence? Bunları da düşün tasarlarken

Hem elinde bir eksiz varsa ve aklında birşey çizmişsen uygulaması çok daha kolay olacaktır.

Yolun başında olduğunu belirttiğinden , sana başarılar diliyorum. Unutmaman gerekir ki kimse hata yapmadan , denemeden , fikirler almadan bir yere gelmemiştir. Başarılar diliyorum.