Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

organik modelleme çalışması

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aranıza yeni katıldım ve max ta yeni modellemeye başladığım bir çalışmamı eklemek istedim slmlar

k305z.jpg

Benzer konular

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Baya iyi duruyo. Tebrikler kolay gelsin :)

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tşekkürler bitmiş halini de yakında post ederim herhalde

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
saçlar ve kaşlara biraz takıldım.max harici yada max ta kullanabileceğimiz kolay saç yapma ile bir program plugin bilen var mı acaba.max ta çok daha gerçekçi saç yapılabiliyor ama bilgisayarı çok kasıyor.hatta bilgisayar birsüre sonra işlemden bile vazgeçiyor.veya ayrı ayrı render alınıp fotoshop ile compost ediliyormuş bu nasıl yapılır.bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.herkese şimdiden teşekkürler.slmlar....

resim2x.jpg

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zeynd.jpg

iyi kötü yorumlarınız beni için değerlidir.slmlar

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler arizek zatensaçları kapatacam diye bayanı karanlıkta bıraktım.ama sadece saç yapabilme için yoğunlaşıp bu konuyu çözeceğim.slmlar

Son düzenleme:

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zeyn1.jpg
fotoshop ile biraz düzeltmeye çalıştım.son hali olsun artık.:smile:

Tunc Freeman

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sourcesdk.tr.gg
saçlar ve kaşlara biraz takıldım.max harici yada max ta kullanabileceğimiz kolay saç yapma ile bir program plugin bilen var mı acaba.max ta çok daha gerçekçi saç yapılabiliyor ama bilgisayarı çok kasıyor.hatta bilgisayar birsüre sonra işlemden bile vazgeçiyor.veya ayrı ayrı render alınıp fotoshop ile compost ediliyormuş bu nasıl yapılır.bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.herkese şimdiden teşekkürler.slmlar....

resim2x.jpg

Ayrıntılar çok güzel olmuş , harika :smile:
Acaba nasıl arkaplana yardımcı resimleri oturttuğunuzu söyleyebilir misiniz modellemede?

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ayrıntılar çok güzel olmuş , harika :smile:
Acaba nasıl arkaplana yardımcı resimleri oturttuğunuzu söyleyebilir misiniz modellemede?

Üst menüden Views > Viewport Background sekmesine tıklarsan bir pencere açılır. Orada Files tuşuna tıklayarak istediğin resmi seçersin. Daha sonra da alt bölümde Match Bitmap ve Lock zoom/Pan seçeneklerini aktifleştirerek geriplan resmini rahatça küçültüp büyütme olanağını da elde etmiş olursun.

Tabii bu arada resim hangi cephedense senin de o görünüm penceresinden eklemen gerek ki rahat çalışasın. Yani sol profilden bir foto varsa, sen de maxin sol görünüm ekranından eklersin.

kolay gelsin..