Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Organik Tarım-Selimsel -1

tulips

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmanız çok hoş olmuş başarılar dilerim,gözüme takılan bir iki şeyi belirtmek istiyorum, ama tabii seçim meselesi bu sadece benim fikrim.Başlık kısmında gradient kullanmışsınız sanırım o biraz gözümü tırmaladı,bir de sponsor firmaları logoları biraz küçük kalmış gibi sanki..Ama yine de çok başarılı bir çalışma,bol şanslar..

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
tesekkur ederım yorumlarınız ıcın..

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
Başarılar dilerim.
Güzel bir çalışma afişe bakınca GDO teması ağır basıyor sanki. Çalışmaya lafımız yok güzel olmuş.

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Başarılar dilerim.
Güzel bir çalışma afişe bakınca GDO teması ağır basıyor sanki. Çalışmaya lafımız yok güzel olmuş.

Arkadaşıma katılıyorum. Başarılar. Emeğinize ve düşüncenize sağlık. Saygılarımla...

RealKiss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence harika bir tasarım olmuş, bir an gözümün önünde bir billboardda asili olarak canlandi :)

edlesn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma...ellerine sağlık..

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumlarınız için çok teşekkürler

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışmanız çok hoş olmuş başarılar dilerim,gözüme takılan bir iki şeyi belirtmek istiyorum, ama tabii seçim meselesi bu sadece benim fikrim.Başlık kısmında gradient kullanmışsınız sanırım o biraz gözümü tırmaladı,bir de sponsor firmaları logoları biraz küçük kalmış gibi sanki..Ama yine de çok başarılı bir çalışma,bol şanslar..

Sponsor fırmaların logoları esasında kucuk degıl ama yorumunuz ıcın yınede tesekkur ederım.