Emeğine sağlık.
Düşünce olarak beğendim; "gelecek" olgusu işlenmiş.
Müsaadenle bir iki öneri ve eleştirim olacak.
Dediğim gibi "gelecek" olgusu, seçilen görselle yakalanabilmiş. Ama "ORGANİK TARIM"a ilişkin biraz daha vurucu bir görsel seçebilirdin. Ya da görseli dekupe yapıp, organik tarımı anımsatan bir başka görsele monte edebilirdin. Sonuç olarak organik tarım sadece insan ve gelecek olgusunu değil; toprak, su, hava, bitki, hayvan, vs... olgularını da içeriyor.
Diyeceksin ki tasarımın alt kısmında zaten toprak, hava, su, vs... olguları geçiyor. Evet, geçiyor geçmesine; ancak gözlerim görselde aradı açıkçası toprak, hava, vs... olgularını. Yani görselde aklımda bir şeyler uyandıran "hareket" yok. Zemin rengini "mavi" ya da "mavinin tonları" seçseydin belki bu "hareket"i görebilirdim.
Umarım anlatabilmişimdir düşüncemi.
Bunun dışında, tasarımın alt kısmında yer alan "Toprak, hava...." diye başlayıp "KORUYALIM." diye biten bölümde kullandığın "kirletmeden" kelimesi yerine "kirletmeyelim" kelimesi kullanılsaymış; anlam bakımından daha doğru olurmuş diye düşünüyorum. (Ör: Toprak, hava ve su kaynaklarını KİRLETMEYELİM; çevre, bitki, hayvan ve insan sağlığını KORUYALIM.)
Hoş çalışma. Başarılar. Emeğine sağlık, saygılarımla...