Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Örnek logoya bakarak yeni tasarım yapabilecek grafiker aranıyor

emr4h

🌱Yeni Üye🌱
Elimdeki örnek logoya bakarak benzerini hem vektörel hem piksel olarak yapabilecek grafiker aranıyor, örnek tasarım

tlogo.jpg

Tekliflerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

9A freedesign

🌱Yeni Üye🌱
çalışmanızın profesyonel tasarım ekibi tarafından yapılmasını arzu ederseniz portfolyo sunumu ve teklif için

9a.freedesign@gmail.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

sgucel

🌱Yeni Üye🌱
merhaba logonun aynısını yaparım fiyat 300 tl.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Logo çalışmanızı yapabilirim ama örnek logoya falan bakmam ya da bakarım tam tersini yaparım. Zaten baksam o zaman ben logo yapmış olmam, siz de bizim logomuz var diyemezsiniz. Kendine yakıştırabilen yakıştırsın; ben yakıştıramam. BU şartlar altında kabul ederseniz söyleyin. Mesaj olarak atayım mailimi.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İki hafta olmuş konu açılalı hala işe talip olup cevap yazan arkadaşlarımız var.

Konu sahibinin dikkatine;

İlanınız sonuçlandıysa,yani herhangi birisiyle anlaştıysanız ilanınızı sonlandırın.Yok eğer sonlanmadıysa arasıra konunuza sahip çıkarak ilanı güncelleyin.
Lütfen biraz duyarlı olup buradaki üyelere saygı göstermek adına açtığınız konuya sahip çıkın.