Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
el yazısı ile yazılmış yazılar okunmuyor altına gölge falan versen yada fontunu değiştirsen okunur bunun dışında çok güzel olmuş canım emeğine sağlık sen yaparsında olmaz mı hiç...
eline sağlık arkadaşım gayet güzel bir iş... iç bölümde ve arka kapakta sol taraftaki gölgelendirmeli elipleri koymasaydın sanki... birde zeminde füme rengini denemeni isterim... iyi çalışmalar....
el yazısı ile yazılmış yazılar okunmuyor altına gölge falan versen yada fontunu değiştirsen okunur bunun dışında çok güzel olmuş canım emeğine sağlık sen yaparsında olmaz mı hiç...
değişmedi canım evet...ne bilim ben acildi biliyosun artık çok uzamıştı...bende basıma yolladım gitti...teşekkür ederim canım sende yanımda olsaydın öğrenecek daha çok şeyim olurdu...:angel:
Ben "yapmış!" dedim görünce. Sadece ayakkabılar, çocuklar falan... Yani en azından bir renk geçişiyle ayakları yere basıyor ifadesi verilemez mi? Sizce de havada değiller mi? Onun dışında el yazısı denmiş katılmıyorum gayet net okunuyor.
eline sağlık arkadaşım gayet güzel bir iş... iç bölümde ve arka kapakta sol taraftaki gölgelendirmeli elipleri koymasaydın sanki... birde zeminde füme rengini denemeni isterim... iyi çalışmalar....
sağol canım...ben bu çalışmayı buraya attığım zaman, bu çalışmamın basılmış hali geldi elime ve inan o kadar güzel görünüyo ki...süpriz oldu banada...5000 tane basılmış bile...
Ben "yapmış!" dedim görünce. Sadece ayakkabılar, çocuklar falan... Yani en azından bir renk geçişiyle ayakları yere basıyor ifadesi verilemez mi? Sizce de havada değiller mi? Onun dışında el yazısı denmiş katılmıyorum gayet net okunuyor.
teşekkür ederim efoja, haklısın gölgelendirme yapabilirdim ama resimler o kadar çok değişti ki ayrıntıları kullanmaya vakit kalmamıştı...bidahakine inşallah...teşekkür ederim...
Zucker resimler için gölge demedim aslında. Onlar küçükler gölge feci sonuçlar yaratabilir dozuna göre. Ben zemin için demiştim. Renk geçişiyle azıcık da olsa bir degradeyle onlara yere basıyor etkisi verebilirsin.
Zucker resimler için gölge demedim aslında. Onlar küçükler gölge feci sonuçlar yaratabilir dozuna göre. Ben zemin için demiştim. Renk geçişiyle azıcık da olsa bir degradeyle onlara yere basıyor etkisi verebilirsin.
şimdi anladım canım ya...kusura bakma çalışma elime gelince kendimi kaybettim sanırım...olabilirdi belki ama inan hiç düşünmedim...sade keskin olsun istedim...
güsel çalışma eline sağlık iyi konsept yakalamışsın bi tek teşhirleri birbirinden ayıran stroke lar benim gözüme biraz kalın geldi o da nazarlık olsun dielim ayrıca siyah kullanmamış olman şaşırttı beni
güsel çalışma eline sağlık iyi konsept yakalamışsın bi tek teşhirleri birbirinden ayıran stroke lar benim gözüme biraz kalın geldi o da nazarlık olsun dielim ayrıca siyah kullanmamış olman şaşırttı beni
haklısın resimleri ayıran çizgiler için, arkadaşım da uyarmıştı ama ben biraz tembellik ettim...siyah olucaktı son anda döndü...): başka sefere kaldı...teşekkür ederim arkadaşım...