Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Otantik Kostüm Broşür...

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
otantikkostmzh9.jpg

Otantik Kostüm için hazırladığım 14*10cm boyutunda minik bi broşür...şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...:angel:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
el yazısı ile yazılmış yazılar okunmuyor altına gölge falan versen yada fontunu değiştirsen okunur bunun dışında çok güzel olmuş canım emeğine sağlık sen yaparsında olmaz mı hiç:p...

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
ellerine sağlık canım.. çizgiler hala aynı gördüğüm kadarıyla ama güzel görünüyo yune de.. kendini geliştiriyor olman güzel.. bunu görebiliyorum ;)

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel bir çalışma olmuş ama kapaktaki motifleri biraz da iç sayfalarda görmek isterdim.Daha estetik bir hava katardı düşüncesindeyim.Emeğinize sağlık.

gezergrafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel olmuş eline sağlık özellikle renk seçimi uyumu mükemmel olmuş

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
eline sağlık arkadaşım gayet güzel bir iş... iç bölümde ve arka kapakta sol taraftaki gölgelendirmeli elipleri koymasaydın sanki... birde zeminde füme rengini denemeni isterim... iyi çalışmalar....

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
el yazısı ile yazılmış yazılar okunmuyor altına gölge falan versen yada fontunu değiştirsen okunur bunun dışında çok güzel olmuş canım emeğine sağlık sen yaparsında olmaz mı hiç:p...

canım benim yazının altında zaten gölge var...sanırım buyutunu küçültünce bozuk göründü...teşekkür ederim canım...;)

ellerine sağlık canım.. çizgiler hala aynı gördüğüm kadarıyla ama güzel görünüyo yune de.. kendini geliştiriyor olman güzel.. bunu görebiliyorum ;)

değişmedi canım evet...ne bilim ben acildi biliyosun artık çok uzamıştı...bende basıma yolladım gitti...teşekkür ederim canım sende yanımda olsaydın öğrenecek daha çok şeyim olurdu...:angel:

Güzel bir çalışma olmuş ama kapaktaki motifleri biraz da iç sayfalarda görmek isterdim.Daha estetik bir hava katardı düşüncesindeyim.Emeğinize sağlık.

haklı olabilirsin arkadaşım ama zaten çok küçük bi tasarım boyutu var ve ürünlerde çok olunca doğrusu koymak istemedim desen...teşekkür ederim...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ben "yapmış!" dedim görünce. Sadece ayakkabılar, çocuklar falan... Yani en azından bir renk geçişiyle ayakları yere basıyor ifadesi verilemez mi? Sizce de havada değiller mi?
Onun dışında el yazısı denmiş katılmıyorum gayet net okunuyor.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sanırım benim gözler gitti :(belkide küçültülmüş die okuyamamışımdır:)emeğine sağlık canım

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
çok güzel olmuş eline sağlık özellikle renk seçimi uyumu mükemmel olmuş

teşekkür ederim gezergrafik...:smile:

eline sağlık arkadaşım gayet güzel bir iş... iç bölümde ve arka kapakta sol taraftaki gölgelendirmeli elipleri koymasaydın sanki... birde zeminde füme rengini denemeni isterim... iyi çalışmalar....

sağol canım...ben bu çalışmayı buraya attığım zaman, bu çalışmamın basılmış hali geldi elime ve inan o kadar güzel görünüyo ki...süpriz oldu banada...5000 tane basılmış bile...:)

Ben "yapmış!" dedim görünce. Sadece ayakkabılar, çocuklar falan... Yani en azından bir renk geçişiyle ayakları yere basıyor ifadesi verilemez mi? Sizce de havada değiller mi?
Onun dışında el yazısı denmiş katılmıyorum gayet net okunuyor.

teşekkür ederim efoja, haklısın gölgelendirme yapabilirdim ama resimler o kadar çok değişti ki ayrıntıları kullanmaya vakit kalmamıştı...bidahakine inşallah...teşekkür ederim...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Zucker resimler için gölge demedim aslında. Onlar küçükler gölge feci sonuçlar yaratabilir dozuna göre. Ben zemin için demiştim. Renk geçişiyle azıcık da olsa bir degradeyle onlara yere basıyor etkisi verebilirsin.

birsel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş arkadaşım

bir de gölge eklersen bence daha iyi olur.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Zucker resimler için gölge demedim aslında. Onlar küçükler gölge feci sonuçlar yaratabilir dozuna göre. Ben zemin için demiştim. Renk geçişiyle azıcık da olsa bir degradeyle onlara yere basıyor etkisi verebilirsin.

:):):) şimdi anladım canım ya...kusura bakma çalışma elime gelince kendimi kaybettim sanırım...olabilirdi belki ama inan hiç düşünmedim...sade keskin olsun istedim...

bir de gölge eklersen bence daha iyi olur.

olurdu ama basıldı dicem olmıcak ... :) sağol...

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Eline emeğine sağlık arkadaşım. Sade, anlaşılır, etkli bir çizgin var. Bu çizgini bozmamanı tememni ederim. İyi çalışmalar.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
güsel çalışma eline sağlık iyi konsept yakalamışsın bi tek teşhirleri birbirinden ayıran stroke lar benim gözüme biraz kalın geldi o da nazarlık olsun dielim ayrıca siyah kullanmamış olman şaşırttı beni :D:D:D

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
evet siyah kullanmamış güzel olmuş zucker emeğine sağlık.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Eline emeğine sağlık arkadaşım. Sade, anlaşılır, etkli bir çizgin var. Bu çizgini bozmamanı tememni ederim. İyi çalışmalar.
teşekkür ederim arkadaşım...çizgimi bozmaya benim de niyetim yok...:angel:

güsel çalışma eline sağlık iyi konsept yakalamışsın bi tek teşhirleri birbirinden ayıran stroke lar benim gözüme biraz kalın geldi o da nazarlık olsun dielim ayrıca siyah kullanmamış olman şaşırttı beni :D:D:D

haklısın resimleri ayıran çizgiler için, arkadaşım da uyarmıştı ama ben biraz tembellik ettim...siyah olucaktı son anda döndü...)::) başka sefere kaldı...teşekkür ederim arkadaşım...

evet siyah kullanmamış güzel olmuş zucker emeğine sağlık.

siyahsız bi hayat düşünemem ama sevdiğim rengi her çalışmada kullanama canım...teşekkürler...:)

kanki döktürmüssün yine:rofl:

teşekkür ederim arkadaşım...