Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Otantik Kostüm Broşür...

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık. biraz ötantiklik kokusu var etki olarak kırmızı iyi bir tercih. ve buna etki olarak otantik ve otantik i anlatan bir renkte hardal rengidir.

Düzenlemeye gelince ise.

dezenlemede kullanmış oldugun dikey ve yatay çizgilerin gerekliliği biraz tartışılır...
birde kullanmış olduğumuz fotoğrafların biraz daha etkli olmasına özenle gölgeleme yapıla bilirdi. bu şekilde meken derinlik olgusu oluşurdu bence.

ama yinede görsel etki sağlıyor. başarılar diliyorum sana.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık. biraz ötantiklik kokusu var etki olarak kırmızı iyi bir tercih. ve buna etki olarak otantik ve otantik i anlatan bir renkte hardal rengidir.

Düzenlemeye gelince ise.

dezenlemede kullanmış oldugun dikey ve yatay çizgilerin gerekliliği biraz tartışılır...
birde kullanmış olduğumuz fotoğrafların biraz daha etkli olmasına özenle gölgeleme yapıla bilirdi. bu şekilde meken derinlik olgusu oluşurdu bence.

ama yinede görsel etki sağlıyor. başarılar diliyorum sana.

teşekkür ederim arkadaşım...haklısın yapılabilecek belki çok şey vardı ama iş baya uzamıştı...o nedenle bukadar oldu ancak...

grf.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tasarım konseptin güsel olmuş fakat ürünler arasındaki çizgiler tasarımı biras bozmuş sanki....

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
güzel bir iş olmuş gerçekten. eline sağlık. ama yinede izninle bazı görüşlerimi belirtmek isterim. broşürde oval hatlar oldukça hakim. ayrıca çiçek desenide güzel olmuş. lakin çizgilerle belirlediğin kareler yerine oval hatlarla oluşturacağın bir desenle kostümleri birbirinden ayırsaydın çok daha etkileyici bir broşür olabilirdi. ayrıca fotoğraflardaki çocukların bir zemin noktası yok. keşke onlara ufak bir gölgelendirmeyle yere bastırsaydın. genel anlamda söylenecek birşey yok. bu söylediklerimde aslında eksik değil daha ziyade alternatif bir bakış açısı diyelim. kolay gelsin emeğine sağlık arkadaşım

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Eline sağlık Zucker güzel çalışma, uzun süredir bakmıodum cnm çalışmalarına (;
Yalnız resimleri ayırdığın çizgilerin kalınlığı fazla qibi biraz daha inceltirsen sadeliği korumuş olursun... die düşünüyorum...

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel bir iş olmuş gerçekten. eline sağlık. ama yinede izninle bazı görüşlerimi belirtmek isterim. broşürde oval hatlar oldukça hakim. ayrıca çiçek desenide güzel olmuş. lakin çizgilerle belirlediğin kareler yerine oval hatlarla oluşturacağın bir desenle kostümleri birbirinden ayırsaydın çok daha etkileyici bir broşür olabilirdi. ayrıca fotoğraflardaki çocukların bir zemin noktası yok. keşke onlara ufak bir gölgelendirmeyle yere bastırsaydın. genel anlamda söylenecek birşey yok. bu söylediklerimde aslında eksik değil daha ziyade alternatif bir bakış açısı diyelim. kolay gelsin emeğine sağlık arkadaşım

haklısın arkadaşım...en fazla göze batan çizgilerle gölgeler oldu sanırım...ayrıca güzel yorumunu esirgemediğin içinde teşekkür ederim...buralarda fazla yoksun ama senin çalışmalarınıda özledik...en yakın zaman da aramızda tekrar görmek isteriz seni...iyi çalışmalar arkadaşım...teşekkür ederim herşey için...:)

Eline sağlık Zucker güzel çalışma, uzun süredir bakmıodum cnm çalışmalarına (;
Yalnız resimleri ayırdığın çizgilerin kalınlığı fazla qibi biraz daha inceltirsen sadeliği korumuş olursun... die düşünüyorum...

teşekkür ederim teo, sende çizgileri karşına almışsın...bidaha ki sefere inşallah daha iyisi olucak arkadaşım...basıldı buçalışma...:)

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
kapağın arkasındaki ve içindeki resimlere kapakta kullandığın sarmaşıkları dolasan nasıl durur?
arkadaşlar sörlemiş başka diyecek bir şey bulamadım. gayet estetik bir çalışma. emeğine sağlık.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
kapağın arkasındaki ve içindeki resimlere kapakta kullandığın sarmaşıkları dolasan nasıl durur?
arkadaşlar sörlemiş başka diyecek bir şey bulamadım. gayet estetik bir çalışma. emeğine sağlık.

teşekkür ederim...denenebilirdi belki ama iş basıldı...

bar.20

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zunker yapmışsa tamamdır diğer çalışmalarınızıda inceledim çok hoş bence hepsi