Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

oto render

marduk23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar render yapmak bazen çok zamanımızı alıyo bunun daha kolay bi yöntemi varmıdır.mesela kameraları yerleştirdikten sonra render ayarlarından yada herhangi bi yerden renderları arka arkaya almasını sağlayacak bi menü varmı??dosyayı nereye ve hangi formatta kaydedeceğini belirlesek max bunları arka arkaya otomatik olarak alamıyomu ?????

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Arka Arkaya Aldığı Zaman Animasyon Oluyo Zaten? Ne Boyut Küçültmeyi Diyosan Onu Render Penceresinden Yapabilirsin En Düşük Boyutta, Ama Kullandığın Materyaler , Işıklar vs Durumu Değiştirir.
Öncelikle Neyi Öğrenmek İstiyosunuz?

marduk23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
örnek: herhangi bi şey modelledik diyelim ben buna farklı açılardan önden yandan ve üstten kamera yerleştiriyom.bunları kaydederken her kameraya geçip render alıyorum. benim demek istediğim örneğin 4 kameram varsa bunları arka arkaya sıralayıp ok dediğimde daha önceden belirlediğim bi yere jpeg olarak kaydetmesi.biri bitince diğerine geçmesi.animasyon değil ama normal kamera açılarından render alması.daha max te yeni olduğumdan çok açıklayıcı anlatamıyo olabilirim kusura bakmayın.

huseyinnss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.huseyinsevindik.com
Batch Render
Renderıng-->Batch render-->Add tıkladıktan sonra altındaki ayarların yapılması gerekir. Output path nereye kaydedileceğini, Camera ya da kaçıncı kameranın seçileceğini girdikten sonra, Override presettan boyutları ile ilgili değişiklikler yapılır. Diğer kameraları seçmek içinde üstteki Add tıklayıp yine nereye kayıt edeceksek ve kaç numaralı kamerayı seçeceksek işaretlenir. Kaç tane kamerayla, kaç render alacaksanız aynı işlemle yapabilirsiniz. Son olarak rendera basınız. Kolay gelsin.

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Eline Sağlık Hüsücüm..
Maxte Yeni Sayılırız Bizde Ama İlk Etapta Bunları Nasıl Yapacağımızı Değil de Daha Bi Temelden Başlamayı Tercih Etmiştik. Umarım Ters Gitmiyorsundur.. Başarılar.