Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir firmaya çalışmana rağmen o kadar çok alternatif türetmişsinki bir türlü bir tekine odaklanamadım. bence ilk önce kendi beğendiklerini ele ondan sonra bize sun bizde yorumlayalım. valla ben odaklanamadım.
keşke numaralandırsaydınız, eleştiriler daha kolay olurdu. yeşilli çalışmanız ve küplü çalışmanızı beğendim. küplü çalışmanızı zeka küpü olarak çalışsaydınız daha uygun olurdu. renkli ve her rengi aynı düzlemde çalışarak, vereceğiniz mesaj daha sağlam olurdu. ve firma bilgisini nereye yazacağınız çok önemli. ellerinize sağlık.
bence böle bi durumda en fazla 3 alternatifle iş yapılmasıdır çok olunca müşteride hangisini seççeğini bilmiyor belki içlerinden en iyisini bile farketmiyor ben yaşadım bunu yanımda oturdu adam logoları birleştirtmeye çalışıodu. sonra dedim böle olmaz anlayışı değiştirmek lazım...
seruvenistin dediği gibi içlerinden ele sonra yorum yapalım...
bu biş iş bulma şirketi ise insan öğesi olmalı bence çünkü sözkonusu bi insan elinde çanta olan bi insan resmi olabilir ilk aklıma gelen ama bu logoları pek beğenmedim biraz daha geniş düşünmeni tavsiye ederim iyi çalışmalar
seçtikerin bunlar ise ben şeklen baktığımda göze hoş geleni söyleyecem oda 5 numara. ama dediğin şirketin yaptığı işle çok bir bağlantı kuramıyorum aslında. bu konuda mesela cahit hocamın bir işi var portfolyosunda. onu bir incele mesela. yapılan işi çok iyi özeltilyor. iyi bir örnek. biraz daha çalışmalısınız diye düşünüyorum üstünde. ama sakın unutmayın ne kadar çalışırsanız çalışın müşteriye en fazla 2 logo sunun. fazla logo hem akıl karıştırır hem işi basitleştirir. kolay gelsin
logolar güzel ama en alttaki 2 logoda birşey dikkatimi çekti. logoyu farklı 2 renkte yazmam sanki 2 ismin birleştirilmesinden meydana gelen bir isim havası vermiş. böyle bir durum var mı bilmiyorum ama buna dikkat ettiniz mi acaba?
göstermenize gerek yok çünük o tip hataya düşülerek yapılmış bir çok logoyla bende meslek hayatım boyunca karışılaştım ve karşılaşıyorumda. kimse logonun ileriki zamanda nerde veya nerelerde kullanılacağını tam olarak kestiremez. onun için lolgo vektörel olmalıdır. yarın bir organizasyonda 3metreye 5 metre bir kırlangıç bayrakta asılması icap eder nasıl büyütecez. tabelaya nasıl büyütecez. her seferinde yenidenmi çizecez. pixel esaslı tasarlanan logolar benim görüşüme göre ne kadar iyi olursa olsun bir hatadır. saygılar
logolar güzel ama en alttaki 2 logoda birşey dikkatimi çekti. logoyu farklı 2 renkte yazmam sanki 2 ismin birleştirilmesinden meydana gelen bir isim havası vermiş. böyle bir durum var mı bilmiyorum ama buna dikkat ettiniz mi acaba?
bu görüşüne katılmıyorum.. pixel esaslı logoları büyütmek istediğinizde sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz.. elinizde PSD formatlı da olsa, eğer path yoksa o logo büyütüldüğünde deforme olur ve görüntü netliği ve canlılığı bozulur... ayrıca 2-3 renk içeren logolarda, vektörel olursa (basit işler için) aydınger çıktı da alabilirsiniz. ama pixellerden oluşan logolarda renk ayrımı yapmanız zor olur.. saygılar ..