Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu biraz karışık olmuş yazılar sanki iç içe girmiş ayrıca amblemdeki su damlası hem büyük hem de iyi çizilmemiş altındaki yeşilin de ne olduğunu anlayamadım. eline emeğini sağlık.
bu biraz karışık olmuş yazılar sanki iç içe girmiş ayrıca amblemdeki su damlası hem büyük hem de iyi çizilmemiş altındaki yeşilin de ne olduğunu anlayamadım. eline emeğini sağlık.
Logoyu güncelledim..Logonun altındaki yazıdan bahsediyodunuz sanırım... Amblemin konusu ; parmakların arasındaki damlanın dengede duruşunu anlatıyor. Yani o yeşil alan Eldir. Eleştiriniz için çok Teşekkür ederim.
canavarın eli gibi omuş kardeşim ben böyle bi spaya gidermiyim bilemiyorum, Daha zarif bişi seni hedefe ulaştıcağını düşünüyorum.... birde logo bold harflerden oluştuğu ve siyahla yazdığın için daha bi boğulmuş çalışma...
Oasis Golw World Cup Logo na bakıyorum birde bu logona bakıyorum ikisi arasında dağlar kadar fark var büyük çelişki. Eğer sen bu logo olmuş diyorsan ben pes diyorum. su damlasının vektör çiziminde bile kırık var.