Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Oxygen Spa Logo Çalışması

sagoparap

🌱Yeni Üye🌱
oxygenspa.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bu biraz karışık olmuş yazılar sanki iç içe girmiş ayrıca amblemdeki su damlası hem büyük hem de iyi çizilmemiş altındaki yeşilin de ne olduğunu anlayamadım. eline emeğini sağlık.

sagoparap

🌱Yeni Üye🌱
bu biraz karışık olmuş yazılar sanki iç içe girmiş ayrıca amblemdeki su damlası hem büyük hem de iyi çizilmemiş altındaki yeşilin de ne olduğunu anlayamadım. eline emeğini sağlık.

Logoyu güncelledim..Logonun altındaki yazıdan bahsediyodunuz sanırım... Amblemin konusu ; parmakların arasındaki damlanın dengede duruşunu anlatıyor. Yani o yeşil alan Eldir. Eleştiriniz için çok Teşekkür ederim.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bence avucun içine damlayan bir damla olsa daha iyi olur. kolay gelsin.

istakozzz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
canavarın eli gibi omuş kardeşim ben böyle bi spaya gidermiyim bilemiyorum, Daha zarif bişi seni hedefe ulaştıcağını düşünüyorum.... birde logo bold harflerden oluştuğu ve siyahla yazdığın için daha bi boğulmuş çalışma...

have

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.avantajhosting.com
bencede olmamıs kusura bakma bence bu spa taslarınız goz onunde bulundurarak bır calısma yapabılrsın

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Oasis Golw World Cup Logo na bakıyorum birde bu logona bakıyorum ikisi arasında dağlar kadar fark var büyük çelişki. Eğer sen bu logo olmuş diyorsan ben pes diyorum. su damlasının vektör çiziminde bile kırık var.

Dark Water

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence fikir güzel, fakat renkler uymamış.biraz daha çalışılırsa üzerinde, güzel bişey çıkabilir..