Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ÖyLesine afiş çaLışmam..

cleverblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
afiemirdenizyu3.jpg

YorumLarınızı bekLyrm iii çaLışmaLar..

Benzer konular

jumba jookiba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba,

öncelikle, "bir el de" olmalı. resimlerin yerleri gözümü biraz rahatsız etti açıkçası. sanki önce zorda olanı görmek istiyor göz daha sonra da yardıma uzanan elleri görüp rahatlamak istiyor. bilmem anlatabildim mi. umarım fikirler yardımcı olur. iyi çalışmalar.

cleverblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dikkate aLacağım tşkrLer arkadaşım...

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆
arka zemın çok dikkat çektiinden bütün çalşmaöldürmüş bnce

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok orjinal fikirler göremedm afişinizde.Gerçekten öylesine bir afiş çalışması olmuş.Ama bu tür çalışmalara afiş dersek gerçek afiş çalışmalarına ne diyeceğiz?merak ediyorum...Başarılar...

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
merhaba,

öncelikle, "bir el de" olmalı. resimlerin yerleri gözümü biraz rahatsız etti açıkçası. sanki önce zorda olanı görmek istiyor göz daha sonra da yardıma uzanan elleri görüp rahatlamak istiyor. bilmem anlatabildim mi. umarım fikirler yardımcı olur. iyi çalışmalar.

katılıyorum çok yapıcı eleştirmişsiniz tebrikler...diyecek başka bi söz yok bunun üstüne...kolay gelsin...

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o ağlayan çocukla fonun parlaklıklarını azaltmanı öneririm çocuğun yüzü öyle parlak ki ışıgın patladığı yerlerde mercedes amblemi belirmiş resmen:) ışık ayarları çok hassastır bir anda çalışman rezil olabilir kolay gelsin...

yasoo

🌱Yeni Üye🌱
çoooooooook basit özellikle yazı fontu