Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Öylesine bir web denemesi

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
Merhaba Arkadaşlar,

Boş bir vakitte deneme için yapmış olduğum çalışmamı görüşlerinize sunmak istedim.

siteka.jpg

Butonlar ile içerik farkı var diyecek olursanız bende sonradan farkettim ama ellemedim :D

Benzer konular

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
güzelmiş... tasarımı sen mi yaptın ?

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hazır bir template yi değiştirmişsin gibi duruyor bu arada. İngilizce içerikte bu tezi destekliyor sanırım.

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
nedense bana cok klasık ve sıradan gelıyor bu tarz tasarımlar elbette web tasarımı kolay bırsey degıl ama eger web yapılıyorsa css, flash, xml hepsınden yararlanılmalı. dreamweaver bunlar ıcın bulunmaz bır program. kodlarla ugrasmaya gerek kalmıyor ve olagan ustu sıteler yapılabılıyor. yıne de emegınıze saglık

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
Hazır bir template yi değiştirmişsin gibi duruyor bu arada. İngilizce içerikte bu tezi destekliyor sanırım.

kendimi geliştirmek için yaptım.. hazır template ile alakası yok yazıları da lipsum.com dan aldıgım için öyle okursan anlarsın. lipsumdan ingilizce aldıgım için kurcalamadım pek

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
nedense bana cok klasık ve sıradan gelıyor bu tarz tasarımlar elbette web tasarımı kolay bırsey degıl ama eger web yapılıyorsa css, flash, xml hepsınden yararlanılmalı. dreamweaver bunlar ıcın bulunmaz bır program. kodlarla ugrasmaya gerek kalmıyor ve olagan ustu sıteler yapılabılıyor. yıne de emegınıze saglık

haklısınız klasik olabilir ama ben daha tam css de bilmiyorum.. sadece bir deneme idi bu. Css i biraz daha geliştirdikten sonra daha iyilerini yapabileceğime inanıyorum inşallah

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
haklısınız klasik olabilir ama ben daha tam css de bilmiyorum.. sadece bir deneme idi bu. Css i biraz daha geliştirdikten sonra daha iyilerini yapabileceğime inanıyorum inşallah

inşallah yaparsınız.. yaptıktan sonra görmek isterim aradaki farkı birlikte eleştirebilmek için.. kolay gelsin :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arayüzü hoşuma gitti.Emeğinize sağlık.

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
teşekkürler sanaluser..
faaliyete geçmeyeceği için o ayrıntıları pek düşünmedim sadece uygun karakterler ve renkler arasında gelip gittim

matad0r

🌱Yeni Üye🌱
kendimi geliştirmek için yaptım.. hazır template ile alakası yok yazıları da lipsum.com dan aldıgım için öyle okursan anlarsın. lipsumdan ingilizce aldıgım için kurcalamadım pek

Lipsum.com metinleri ingilizce olarak çevirmiyor kendine has metin dili var. Hiç bir dil ile bağdaştıramazsınız. Bazı yerlerindeki metinler gayet güzel bir şekilde ingilizce düzgün cümleler kurulmuş. Copyright & Usage , Our Products ve Kivi resminizin altındaki kısımdaki paragraf tamamen ingilizce yazılmış.. İngilizce biliyor olabilirsiniz. Ama metinleri Lipsumdan aldım demeniz sizi doğrulamıyor. Yinede emeğinize sağlık.

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
Lipsum.com metinleri ingilizce olarak çevirmiyor kendine has metin dili var. Hiç bir dil ile bağdaştıramazsınız. Bazı yerlerindeki metinler gayet güzel bir şekilde ingilizce düzgün cümleler kurulmuş. Copyright & Usage , Our Products ve Kivi resminizin altındaki kısımdaki paragraf tamamen ingilizce yazılmış.. İngilizce biliyor olabilirsiniz. Ama metinleri Lipsumdan aldım demeniz sizi doğrulamıyor. Yinede emeğinize sağlık.

o dediğin yerleri psdtutsdan aldım (copyright &usage ) kısmı felan.
Lipsumu da ingilizce açarsan Şu kısmı orda da görebilir sin

1914 translation by H. Rackham

"But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of the system, and expound the actual teachings of the great explorer of the truth, the master-builder of human happiness. No one rejects, dislikes, or avoids pleasure itself, because it is pleasure, but because those who do not know how to pursue pleasure rationally encounter consequences that are extremely painful. Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself, because it is pain, but because occasionally circumstances occur in which toil and pain can procure him some great pleasure. To take a trivial example, which of us ever undertakes laborious physical exercise, except to obtain some advantage from it? But who has any right to find fault with a man who chooses to enjoy a pleasure that has no annoying consequences, or one who avoids a pain that produces no resultant pleasure?"

İsterseniz PSD dosyasınıda sizlerle paylasabilirim

fatih1607

🌱Yeni Üye🌱
arkadasım bana da boş vakitlerinde bi tasarım yaparmısın?

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
başarılı bir çalışma eline sağlık.