Tipografi'den fazla anlamam ama fotomda bi deniyim dedim, iyi kötü çıktı bişi, can sıkıntısı işte :)
te0man 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 12 Ocak 2008 Mesajlar 759 Tepkime puanı 7 Web sitesi www.3dreamaker.net 20 Kas 2008 #1 Tipografi'den fazla anlamam ama fotomda bi deniyim dedim, iyi kötü çıktı bişi, can sıkıntısı işte
sss.ibel 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 568 Tepkime puanı 17 25 Kas 2008 #2 gayet başarılı emeğine sağlık
te0man 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 12 Ocak 2008 Mesajlar 759 Tepkime puanı 7 Web sitesi www.3dreamaker.net 26 Kas 2008 #3 hayret 110/1 saoL sbL
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 26 Kas 2008 #4 çalışmanız güzel, fakat o tül perde ne işi var orada. resminizin devamı hoş, güzel ama o olmadı. en çok gözüme hoş olmayan ortadaki beyaz tül umarım canınız tekrar sıkıldığı zaman üzürene çalışmayı devamı edersiniz
çalışmanız güzel, fakat o tül perde ne işi var orada. resminizin devamı hoş, güzel ama o olmadı. en çok gözüme hoş olmayan ortadaki beyaz tül umarım canınız tekrar sıkıldığı zaman üzürene çalışmayı devamı edersiniz
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,183 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 26 Kas 2008 #5 kasta095' Alıntı: çalışmanız güzel, fakat o tül perde ne işi var orada. resminizin devamı hoş, güzel ama o olmadı. en çok gözüme hoş olmayan ortadaki beyaz tül umarım canınız tekrar sıkıldığı zaman üzürene çalışmayı devamı edersiniz Genişletmek için tıkla ... kasta'ya kelimesi kelimesine katılıyorum, bir fon üzerine uğraşsanız... ellerinize sağlık.
kasta095' Alıntı: çalışmanız güzel, fakat o tül perde ne işi var orada. resminizin devamı hoş, güzel ama o olmadı. en çok gözüme hoş olmayan ortadaki beyaz tül umarım canınız tekrar sıkıldığı zaman üzürene çalışmayı devamı edersiniz Genişletmek için tıkla ... kasta'ya kelimesi kelimesine katılıyorum, bir fon üzerine uğraşsanız... ellerinize sağlık.
te0man 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 12 Ocak 2008 Mesajlar 759 Tepkime puanı 7 Web sitesi www.3dreamaker.net 26 Kas 2008 #6 peki.. tülü çekmek aklıma qelmedi belki dışardan qörünmek istemedğm içindir.. yinede saoLun...
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 26 Kas 2008 #7 te0man' Alıntı: peki.. tülü çekmek aklıma qelmedi belki dışardan qörünmek istemedğm içindir.. yinede saoLun... Genişletmek için tıkla ... maden tipografy yazdığınız da gidiyorum bir kelime gibi bir şey hatırlıyorum o zaman tülü kesinlikle açmak lazım tülü kapalı olunca nereye gideceksiniz ki? içine mı saklayacaksınız? olmaaaaz daha fon üzerine çalışmalısınız
te0man' Alıntı: peki.. tülü çekmek aklıma qelmedi belki dışardan qörünmek istemedğm içindir.. yinede saoLun... Genişletmek için tıkla ... maden tipografy yazdığınız da gidiyorum bir kelime gibi bir şey hatırlıyorum o zaman tülü kesinlikle açmak lazım tülü kapalı olunca nereye gideceksiniz ki? içine mı saklayacaksınız? olmaaaaz daha fon üzerine çalışmalısınız
te0man 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 12 Ocak 2008 Mesajlar 759 Tepkime puanı 7 Web sitesi www.3dreamaker.net 26 Kas 2008 #8 qitmeyi henüz düşünüyorum o yüzden açmadım