ben küçükken büyüdüğümde çevremdeki insanların çok zeki insanlar olacağını sanırdm ama git git zeka seviyelerini düşürdüklerini anladım..![]()
sen hala küçük sayılırsın zaten suzani :angel:
küçükken cemre diye birşey gerçekten düşer sanıyordum..hala öyle sananlar varmış çevremden duyuyorum![]()
hiç bu kadar ezilmemiştim vay arkadaş olaya bak ya .. :rofl: ben gördüklerimi yazdm :rofl:
merak etme küçük olmayacak kadar büyük , büyük olmayacak kadar da küçüksün
üzülme o yüzden![]()
ayrıca ezmeye çalışmadım seni böyle bi huyum asla olmadı :angel:
sadece bi abin olarak başını sıvazlayarak sevdim seni hepsi bu
buarada ben küçükkeni çok sevdim
neyse konuya geleyimben küçükken beynimizde ki görüntünün oluşması için önce gözümüzden bi ışın çıkar ve cisme çarpar sonrada tekrar gözümüze geri gelir diye düşünürdüm, oyüzden yıldızlara bakarken gözümü açıp kapatırdım ve " vaavvv ne kadar da hızlı ... " derdim
sonra bi gece elektrikler gidince anladım ki mesele farklıymış![]()
sen çok büyüksün tabi doğru :angel:
önemli olan büyüklük değil biliyorsuniş yaşta değil başta demişler
küçük olsam şunu yapardım diye yeni bi konu mu açsak acaba , küçük olasım geldi bi an![]()
Ben küçükken yapılan düğün, kına gecesi vs.de en güzel kişinin gelin olduğunu düşünürdüm.![]()
öyle değil mi zaten
en güzeli bi sonra ki düğün de gelin oluyor hep![]()
başka garipliklerimide büyüğünce yazarım madem
![]()
olurarty:
mesajını okuyunca büyüdüğümü farkettimçabuk oldu biliyorum ama ben böyleyim işte , annemin karnın da çok duramamıs 8 aylık olmadan doğmuşm , genetik midr nedir huyum işte . . .
ben küçükken yıldızların her nasılsa çok uzakta olduklarını biliyordum ve yıldız kaydığını görünce yaptığım hesaplamalara göreD) ışıktan bile hızlı olması gerektiğini farketmiştim bu kaymanın
meğersem onlar atmosfere girerken yanan ufak göktaşlarıymıs
bide yıldızların dünyanın bi yerinde deprem olmasından dolayı düştüğünü düşünürdm![]()
bende demin ilk profiterolümü yaptımarty: ya senin küçüklüğün ne acayipmiş :rofl:
hala geçmedi ki acayiplikler
mutfağa futmak
nefese fefes
şofbene eşertman
eşertmana şohben
şemsiyeye şemşiye
dediğimi hala dün gibi hatırlıyorum![]()
ya bnm gibi gibi s,ş,j,z,c,ç harflerini söyleyemeseydn napcaktın :worried: benim bütün hayatım öyle geçcek :worried:
nasıl yani öyle geçcek hayatın, hala mi söyleyemiyorsun
küçük olduğunu söylemiştimmerak etme büyüdüğünde düzelir mutlaka
şaka bi yana pelteklik var sanırım. . .üzülme ama sakın buna, konuşurken çok sempatik durduğuna eminim :angel: hele bide afyonluysan , offf![]()
bak Beyaz a adam sempatiklikte bir numarabi de aile ve sosyal politikalar bakanımız var bi hanımefendi, oda çok sempatik konuşuyor , insanın oturup dinleyesi geliyo hemen , iki eli kanda bile olsa
![]()
çok samimi ve son derece ciddiyimsempatik olmak bi çok şeyden daha önemlidir
![]()