Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
corel i seviyorum çünkü beni hiç üzmüyor çalışmamı filme göndermek için dosyanın içinde 10 larca tiff mevcutken artı olarak resimleri kaydetmem gerekmiyor
CorelDraw'ı 2. versiyonundan bri kullanıyorum. Oldukça ileri düzeyde bir kullanıcıyım. CorelDRAW'ı seviyorum çünkü, kesinlikle hiçbirşeyi yapamam demiyor. Alet kutusu çok esnek, hemen hersene günceleleniyor, davetiyelerde otomatik numaralandırma yapmayı kim istemez
CorelDRAW sevilmeyecek bi program değildir. çünki hiçbir programın yapamadıklarını onda yapıyoruz. Bizlere bir sonsuzluk ekseni gibi hitap ediyor. CorelDRAW demek özgürlük demek. Düşünceleri ve hayatınızı yansıtabiliyorsunuz onda...
coreli seviyorum çünkü çok nedeni var: hem kolay, hem freehanddeki gibi resimleri toplamak zorunda değilsin, baskı sorunları yok. her yönden güsel.....
Cdr seviyorum çünkü işimi baskıya gönderirken efektlerimi bozmuyor. İşi photoshopa attığımda renkler bozulmuyor. Kolay, eğlenceli, herşey elinin altında seviyorum çünkü freehand çok başımı yaktı
Seviyorum tabi, ilk gözağrım ve freehand gibi uğraştırmıyor.İstediğiniz herşeye kolay ulaşmanızı sağlıyor.Bir de tabi "copy",ne söylemek istediğimi corel'den sonra freehand kullananlar anlamıştır sanırım.