Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet anlaşılan bu oyunda da Fotoğraf/Resim bulma oyununda ki kuralları uygulayacağız.
Logo bulan arkadaşlar eğer kurala uymuyorsa isteği yerine getirilmeyip bir üstündeki (kuralı yerine getiren en son üye) üyenin kaldığı yerden devam edilmelidir. Kurala uymayan üyelerin mesajları silinecektir.
Acaba öğrenebilirmiyim benim nike'den sonra eklediğim ve uygun yere eklediğim aynı zamanda resmiyle beraber eklediğim yani oyunun kurallarına uygun eklediğim ikea logosu neden silindi. Bu da kural ihlali midir. Ya da ben ihlal ettiysem neyi yaptım ya da neyi yapmadım da silindi....
Acaba öğrenebilirmiyim benim nike'den sonra eklediğim ve uygun yere eklediğim aynı zamanda resmiyle beraber eklediğim yani oyunun kurallarına uygun eklediğim ikea logosu neden silindi. Bu da kural ihlali midir. Ya da ben ihlal ettiysem neyi yaptım ya da neyi yapmadım da silindi....
arkadaşlar kurallara uygun olmayanlar silinmiştir. bir hata sonucuda silinmiş olabilirde... çünkü oyun başladaıktan sonra biraz şekil almaya başladı. sizin eklediklerinizle ilgili sorun nedir bilemiyorum. volkan beye özelden ulaşabilirsiniz.
1. Markalar evrenselleşmiş markalar olmak zorundadır. 2. Markayı yazan üyeler aynı zamanda markanın logosunu ve vektorel halinide paylaşıma sunmalıdırlar.
1. Markalar evrenselleşmiş markalar olmak zorundadır. 2. Markayı yazan üyeler aynı zamanda markanın logosunu ve vektorel halinide paylaşıma sunmalıdırlar.