Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
insana para huzur vermez ama sanmaki başka bir şey huzur verir, aslında insana hiçbir şey huzur vermez, çünkü insan yerinde rahat durmaz, hep kendine bir sorun yaratır, aylar yıllar geçer sorunları bitmez, yeni yıl gelir yeni sorunlar yaratır, ama yine de yeni yıl herkese kutlu olsun
bağlamışsin diyorsun, aslında ben hiçbir şeyi bir yere bağlamıyorum, herşey değişir zamanla, şimdi çıkıyorum ama birazdan gelcem, bilet alacam yılbaşı için çeyrek olanından, para huzur vermesede dünyevi ihtiyaçlarımızı karşılamak için epey gerekli bir ****.
kalmadi mi??? sen öyle san ben bosuna koymamisim o fotoyu oraya, yerin dibine girer bulurum ve buldum bilet hemde çeyrek.... veeee son 20 kalan çeyrek biletten 2 adet aldim, birden karsima çikti basinda kavuk ve sirtinda kaftaniyla osmanli tipli bir yasli adam benim için ordaydi. Benden sonra herkes üsüstü basina ama ben alirken kimsecikler yoktu çünkü ben sansliydim.