Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Oyun Tasarım Grubumuz...

ExTEK

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaslar ExTEK adlı bir oyun tasarım grubumuz vardır tamamı profesyonellerden hayatını bu işe atamış insanlardan olusmaktadırlar büyük profesyonel firmalarla calısmaktayız bizde gelicek 1 sene icerisinde büyük bir firma olma yolunda büyük adımlar atmayı planlıyoruz su sıralar Paranormal adlı büyük bir korku oyunu tasarlıyoruz ancak grafiker ve konsept cizimci acıgımız vardır grubumuza girmek isteyenler p.m atabilirler.Unutmayınki oyunumuz cıktıgında sizde ünlü olabilirsiniz.

oyunumuzdan bir kac resim:

elale2.jpg

atesefekt.jpg

krkkopru.jpg

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sizinle aynı grupta olmak isterdim,umarım istediğiniz tarzda bir oyun yaparsınız ve hemen piyasaya sürersiniz ;)
Başarılar diliyorum..

ExTEK

🌱Yeni Üye🌱
Sizinle aynı grupta olmak isterdim,umarım istediğiniz tarzda bir oyun yaparsınız ve hemen piyasaya sürersiniz ;)
Başarılar diliyorum..

katılmak isterseniz kapımız sonuna kadar acıktır size elbette diger arkadaslarımıza kapımız sonuna kadar acıktır.

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
özelden de yazdığım gibi bu gurupta olmak isterim :D

road_runner

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
vay be bir zamanlar bende 3dgamestudio ile oyun yapımına girişmiştim ne yıllardı beeee

blueye

🌱Yeni Üye🌱
merhaba yaklaşık 9 senedir designer olarak çalışıyorum çalışmalarınızda yanınızda olmak sizinle çalışmak ve tanışmak isterim cevap yazarsanız sevinirim

ExTEK

🌱Yeni Üye🌱
Gelmek isteyen tüm arkadaslarımızı bekleriz tek yapmanız gerek p.m atmak mail kutumu her saat bası kontrol ediyorum yani mailiniz muhakkak cevaplanır.

nihavend77

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aradığınız kriterler neler özellikle program olarak?

ExTEK

🌱Yeni Üye🌱
grafikerlerin photoshop programını bilmesi sart cünkü tüm cizimleri photoshop ile yapıyoruz.