Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

özbeğendik lokum çalışma

dikenosey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunun gibi nice çalışmalar yapılıp en son olarak bu çalışma imalata girmiştir.

ozbegendiklokumxt6.jpg

Benzer konular

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmayı biraz daha yakından görmek parasıylamı???

ilkdilek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
neden boyutu küçük büyük yüklesenizde olumlu olumsuz bizde eleştirilerimizi yapabilsek...

dikenosey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne bilim ilk defa foruma resim yükleyip siftah atim dedim ama olmadı sanırım.
beni aydınlatırsanız size büyük şekli ile size zevle sunum yaparım.

ozbegendiklokumvg1.jpg

sorun resimden değil resim yükleme biçimimdenmiş. ben resize image diye bir seçeneği işaretlemişim oda saolsun sığayı düşürmüş.

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

:)

Çalışmanız çok hoş bir tasarım(gibi)... Neden (gibi):

Biraz daha büyük ebatla yüklemeniz gerekiyor ki zaten bunu da üstte arkadaşlar belirtmiş. Canım lokum çekti iyi mi:) Demek az daha büyük koysanız bu tasarım ile birlikte müşterinizin satışlarında patlama olacak... :)

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️

Foruma resim eklemenizde sorun yok, buraya yükleyeceğiniz resimlerin çözünürlüklerini biraz büyük tutarsanız sorun kalmaz, en kısa yoldan 72 dpi olarak export edip yükleyin...

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gerçekten Çok Güzel Bir Çalışma Olmuş Herşey Yerli Yerinde Bu Akşam Lokumcuya Uğrıyacağım :)

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Büyük halini gördükten sonra artık yorum yapabilirim.
Çalışma güzel gözüküyor, içinden lezzetli bir şeyler çıkacağı hissi veriyor, renkler güzel.
FAkat Logoda kuruyemiş yazıyor, altta lokum görseli var. Genellikle lokum kutularınaTurkish delight, Türk Lokumu, vs.. gibi ibarelerde eklenir. Acaba olsamıydı?

Eline sağlık.

dikenosey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
müşterimiz aslen kuruyemişçidir. Kendisi pintilik yapıp bu kutulara fıstık vesairede koyacakmış. Sadece lokum resmi istediği bu şekilde ibaresiz çalışma yapıldı.Tamamen müşteri isteği

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
müşterimiz aslen kuruyemişçidir. Kendisi pintilik yapıp bu kutulara fıstık vesairede koyacakmış. Sadece lokum resmi istediği bu şekilde ibaresiz çalışma yapıldı.Tamamen müşteri isteği

Mantık olarak kuruyemiş koyacaksa lokum görseli (sadece lokum) yanlış ama çalışma olarak güzel bir sunumla imalata geçildiğinden tebrik ederim..

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
hoş bir çalışma sade ve gözü dolduruyor emeginize saglıkk arkadaşım...

ersintambova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

genelde öyle yapıyorlar profesyonel bir mantelite tasımıyor türk şirketlerinin coğu komikkkkkk .ama çalışmanız gercekten güzel

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışmanız çok estetik görünüyor.Marka kokuyor. Emeğinize sağlık.

&MeRVe&

🌱Yeni Üye🌱
tasarım çok güzel duruyo tabi lokumlarda:) aç karnına bakıncada daha bi çekici grünüyor:))

esko mehmet

🌱Yeni Üye🌱
bu calışmayı safranbolu lokumu olarak kullanmak isterim biraz ekleme ile tam bana göre uygunsa görüselim karabük esko gıda

dikenosey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu calışmayı safranbolu lokumu olarak kullanmak isterim biraz ekleme ile tam bana göre uygunsa görüselim karabük esko gıda

mehmet bey özelden irtibat bilgilerinizi gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Yanlış hatırlamıyorsam siz Ayhan kutu ile çalışıyordunuz.

dinosaur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.erdalakyol.com
ben bu develeri ve vaha imajını bi baharattan hatırlıyorum. ama oradan alıntı değildir dii mi? yapmazsınız ööle şeyler herhalde.

bitmap

🌱Yeni Üye🌱
her ne kadar genel konsept hoş dursadar zemin rengi olarak kahverengi pek olmamış gibi. çünkü çikolata, kahve vb. gibi gıdaları çağrıştırıyor bana göre. daha canlı bir renk tonajı kullanabilirdiniz. turuncu, sarı tonları vs... emeğinize sağlık..

dikenosey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben bu develeri ve vaha imajını bi baharattan hatırlıyorum. ama oradan alıntı değildir dii mi? yapmazsınız ööle şeyler herhalde.

logo müşterinindir. ben yeni bi logo yapmaya uğraşmadım. böyle bi teklifte sunmadım. üşengeç bi dönemime denk geldi herhalde

her ne kadar genel konsept hoş dursadar zemin rengi olarak kahverengi pek olmamış gibi. çünkü çikolata, kahve vb. gibi gıdaları çağrıştırıyor bana göre. daha canlı bir renk tonajı kullanabilirdiniz. turuncu, sarı tonları vs... emeğinize sağlık..

kutu camiasında artık trend koyu kahve ben bordo olsun diye tutturmadı diye dua ediyorum.

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok güzel ve başarılı bir tasarım,ellerinize sağlık.