Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
efektler hoş olmuş gerçekten ama oyuncular bu efektlere karşın çok sakin hareket ediyorlar biraz daha kavga eder gibi olsaymış sanki daha inandırıcı olurmuş elinize sağlık...
bu after effect tutkunu arkadasların andrew'ın yaptıklarının aynısını yapmasını bır turlu anlamıyorum. teknıgını ordan ogrenın ama kendınıze gore bır stıl olusturun arkadaslar..hep aynı seyler...yok earth zoom yok light cyber ...hıc bır kurgu mantıgı olmayan ve sadece bakarak cızılen bır resım gıbı...
eline sağlık güzel efektler biraz daha oturtulursa daha hoş olurdu birde efektlerin çevreyi etkileme durumuna biraz daha dikkat edersen daha güzel olur eline sağlık
adob arkadaşım ordaki earth zoom dışındaki effectleri sen hayatında gördünmüde böyle yorumlar yapıyosun bide light saber mı var da onuda katıyosun.Ve ayrıca madem hiç bişey bilmiyosun neden yorum yazıyosun arkadaşım .
ben de iyi bir senaryo arıyorum Gran2rismo arkadaşım ama hem effect kısmıyla uğraş hem senaryoyla olmuyor ama zamanla umarım oda olur yada elinizde iyi senaryolar varsa ortak da çalışabiliriz