Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

özer mobilya logo çalışmam

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
ozrmobilya.jpg

değerli yorumlarınızı bekliyorum

minerva00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hortkulukavcisi.com
Mobilya yazısının fontu daha uyumlu olabilirmiş, kendi içinde başarılı fakat mobilya markası olarak tartışılır..

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşa katılıyorum, "mobilya" yazısının fontu pek uymamış genele. ama onun haricinde bence çok başarılı bir çalışma. eline sağlık...

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
arkadaşa katılıyorum, "mobilya" yazısının fontu pek uymamış genele. ama onun haricinde bence çok başarılı bir çalışma. eline sağlık...

yorumun için çok teşekkür ederim sayenizde her yeni çalışmamda kendimi geliştirmeye çalışıyorum

serhangenc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üstadlar gerekenleri zaten söylemişler ama ben de küçük bir ayrıntıya değinmeden
geçemeyeceğim;
e harfi biraz daha yumuşatılmalı sanki..hatları diğer harflere göre sert olmuş.
emeğine sağlık..

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
üstadlar gerekenleri zaten söylemişler ama ben de küçük bir ayrıntıya değinmeden
geçemeyeceğim;
emeğine sağlık..

haklısınız onu yumuşatabilirim yorumunuz için teşekkürler

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bravo

geçemeyeceğim;
emeğine sağlık..

Bu küçük ayrıntıya kadar yakalayabilmiş olmanız beni çok etkiledi açıkcası. Ben bu kadar başarılı bir eleştiri yapamazdım. Yorumlarınızın devamını dilerim.

Bu ayrıntılar düzeltildiği taktirde çok başarılı bir logo olacağından eminim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

serhangenc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu küçük ayrıntıya kadar yakalayabilmiş olmanız beni çok etkiledi açıkcası. Ben bu kadar başarılı bir eleştiri yapamazdım. Yorumlarınızın devamını dilerim.

teşekkür ederim..iyi bir çalışma olma yolunda katkıda bulunabildiysem ne mutlu bana:smile:

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com

Bu ayrıntılar düzeltildiği taktirde çok başarılı bir logo olacağından eminim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

teşekkür ederim..iyi bir çalışma olma yolunda katkıda bulunabildiysem ne mutlu bana:smile:

çalışmamda bana yol gösterdiğiniz için ne mutlu bana