Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

özgür mobilya için logo tasarımlarım

Mk_RaiNBoW

🌱Yeni Üye🌱
mrb arkadaşlar! ödev için yaptım bunları ve size sunmak istedim olmuş mu die fikir isticektim sizce olmuş mu veya hangisi daha ii olmuş acilen yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tşkler...
logo1g.jpg

Benzer konular

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
6 ve 10. çalışmalar güzel eline sağlık

Grafik34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hiçbirisi diyorum bende...

ilosh

🌱Yeni Üye🌱
8. çalışma en güzeli, emeğine sağlık. Renkler çok sönük kalıyor ama 3 de iyi...
not; 1ile 8 i birleştirsen en iyisi olur sanki:)

Phlegm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. çalışma hoşuma gitti, elinizie sağlık.

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok fasla seçenek ama hepsi ayrı guzel

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çelışmaların hepsi güzel. Eğer firma ofis, büro mobilyaları üretiyor ya da satıyorsa 1. ve 8. en uygun olanı, hususiyetle 8. güzel. Ancak hem ev hem ofis mobilyaları için 10. çalışma uygundur. Emeğine sağlık, başarılar...

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
2-3-4 numaralı çalışmalar hariç diğerleri gerçekten güzel olmuş eline sağlık arkadaşım

Mk_RaiNBoW

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için tşk ederim arkadaşlar:)

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
7. çalışma hoş bencede..ama belki farklı renk ve farklı fontta denenebilir. bi de belki g deki kare kaldırılabilir..diğerleri de güzel ama kelebek şekli var ve kelebek mobilyadan esinlenilmiş gibi durabilir, yanlış anlaşaılabilir..

GoLD_WaRRioR

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş ama ilk 8 i çok klasik olmuş günlük hayatta onlara benzer birsürü amblem görüyorum daha değişik kendine özgü bişi dene son 4 ü güzel olmuş

spider2001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
benim favorim 6 ve 7 ama diğerleride güzel eline sağlık

harun_asa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hepsi fena değil. Bana göre 4 daha ön planda.

mr.grafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence çal??malar?n?z olmam?? sebeplerini teker teker yazacak olursam

1.çal??manda direk olarak sandalye görselini kullanman logo tasar?m? aç?s?ndan yanl?? bir durum sonuçta bu mobilya sadece sandalye mi sat?yor daha farkl? dü?ünmen gerekli
2.3.4.5.7.8.çal??malar?nda bir anlam göremedim logo tasar?m o firman?n veya ürünü tan?tabilecek özelliklere sahip olmal?d?r fakat logo tasar?m? yaparken ?u unsura dikkat etmeliyiz ürünümüz bir meyve suyu firmas? diyelim eger direk meyve suyunu koyup yan?na firman?n ismini yazarsak hiç bir anlam ifade etmeye bilir fakat meyve suyunun çe?itine bagl? olarak meyve motiferi kullanarak tan?tmak daha iyi sonuçlar ç?kartabilir mobilyadada ayn? hemen logo tasar?m? ç?kmayabilir ben olsam ilk önce hangi tür mobilyalar sat?l?yor bunlar? belirlerim o mobilyalardan ne ç?kartabilirim bunu dü?ünürüm daha sonra mobilya günümüze nas?l gelmi? mobilyan?n tarihini ara?t?r?r?m ve buradan bir?eyler ç?kartabilirmiyim diye dü?ünürüm ve daha bir çok ayr?nt?y? bir arada dü?ünürsek iyi bir?eyler ç?karabiliriz birde renk çok önemli mesela mobilya motiflerinden yola ç?karak mobilya deseninden yola ç?k?larak bir ?eyler yap?labilir te?ekkürler..

panco473

🌱Yeni Üye🌱
Hepsi çok güzel olmuş ama en çok 1 i beğendim, ellerinize sağlık