Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Özgürazzi grafik & web tasarım

ozbi

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar,kendi logomu yaptım,bu işin eğitimini v.s almadım. O yüzden sizlerden yorum bekliyorum. Şmdiden hepinize teşekkürler.

Not: Logomda ÖzgürAziz ( Adım ve soyadım yazıyor)

87254628.jpg

Benzer konular

billiejan

🌱Yeni Üye🌱
Fazlası ile göz yoruyor. Logon , Hizmetin temel mesajını vermiyor? İnsan sormadan edemiyor. Ne iş yapıyorsun sen? en soldaki simgeyi birşeye benzetemedim. özgüraziz yazısı okunmuyor. Okunmadığı gibi göz yoruyor. Üstelik çokta uzun. ÖZ'yi kullanabilirsin diye düşünüyorum. Ve Logonda 4 renk var. Bilinirki Kaliteli Logo 2 Renktir. Biraz sert oldum sanıyorum ama birşey katabildiğimi düşünüyorum. Teşekkürler.

ozbi

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle tekrar ilginize teşekür ederim;

''İnsan sormadan edemiyor. Ne iş yapıyorsun sen?'' Demişsiniz; Yukardada belirtmiştim, bu işin eğitimini almadım, ama çok merak ediyorsanız, Anakara'da bir anadolu lisesi 3.sınıf öğrencisiyim.Bu işle pek alakam yok yani, sadece ilgim olduğu için yapıyorum.

''en soldaki simgeyi birşeye benzetemedim'' Demişsiniz; Simge Ö ve A harfinden oluşmuş,baş harfleri temsil ediyor yani.

''Ve Logonda 4 renk var. Bilinirki Kaliteli Logo 2 Renktir'' Demişsiniz; Logomda iki ana renk var, Turuncu ve Sarı, Diğer iki rengi ise Görsel zenginlik olsun diye koymuştum.Sonuçta grafik tasarım diyoruz...

Yorumlarınızı dikkate alıcam,sizden sonraki arkadaşlarda aynı yerlerde uyarı yaparlarsa, düzenleme mi de yaparım... Teşekkürler...

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
biraz contrast rekleri öğren derim. birde tek renk siyah çalışarak başla bence
güzel şeyler çıkıcaktır.
iyi çalışmalar

bycelebi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renk tercihi dışında, ötesini beğendim bi kusur bulamadm.

ozbi

🌱Yeni Üye🌱
Başka kime yorum yapmıcak mı ? :s

ozbi

🌱Yeni Üye🌱
Ya bu arada Konu Başlığını Değiştiren arkadaşım, keşke doğru yazsaydı...

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Logodaki tek karışıklık ismin uzunluğundan deil de başına koyduğun "ö-z" amblemden geliyor..Logoyla fazla bitişmiş, karışıklık yaratmış..onun dışında bir problem yok gibi

T.L.Y.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
baştaki Ö ve A arfinden oluşan simge kalkarsa ve renklerde düzeltilirse bence ortaya iyi bir logo çıkabilir.. kendini geliştirmeye çalışıyorsan tek logoda kalma..farklı 2-3 çalışma daha yapmayı dene..